Injustice 2 - DLC-dömping várható

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 21.
  • Hír
Link másolása
A NetherRealm kreatív igazgatója, Ed Boon az IGN-nek adott interjúban megerősítette, hogy a csapat hosszú távon szeretné majd támogatni az Injustice második részét, így a premier után rengeteg DLC várható.

Ed Boon, a Mortal Kombat-sorozat atyja az IGN-nek adott interjúban elárulta, sokkal agresszívabban ontják majd magukból a letölthető kiegészítéseket az Injustice 2 megjelenése után. Boon szerint az elmúlt években jól látható volt az a trend, amit a játékaik esetében követtek, így nem kizárt, hogy a DC hőseit egymásnak eresztő második felvonás akár egy tucat új karakterrel erősítsen.

Boon elmondása szerint az újraindított Mortal Kombat esetében még csak négy, az Injustice első részében már hat, a Mortal Kombat X-ben pedig már nyolc DLC-karaktert vehettünk meg a premier után, így az Injustice 2 esetében szeretnék folytatni ezt a sormintát.

Az interjúban szóba került a premier óta sokat kritizált gear-rendszer is. A kreatív igazgató szerint nem feltétlenül kell amiatt aggódni, hogy erre majd egy "fizess és megkapod"-rendszert húznának fel, a céljuk ugyanis az, hogy azok a játékosok is megkaphassák a karakterek stílusát befolyásoló kiegészítéseket, akik nem ölnek annyi időt a játékba, mint mások. Jelenleg még nincsen kész tervük arra, hogyan fogják ezt megvalósítani, de ötleteik már vannak.

Az Injustice 2 jövőre jelenik meg Xbox One-on és PS4-en.

6.
6.
Dreadlox
Hát egyre gusztustalanabb az egész. Most kezdtem el az Injustice első részét Steam-en, és rájöttem hogy egy csomó mindent meg sem tudok szerezni, mert nincs ájfónom.....Rlly??! Meg az hogy olyan analfabéta módon van összetákolva az egész irányítása és még ha át is bindelgetem, is elég geci módon kezeli a játék(QTE résznél pl. a rebindelt gombokat mutatja, de a defaultot kell nyomni, thx Obama) és csodálkoznak hogy nem fogyott jól? Ettől meg ne várjanak semmit, hiába csilli villi, az animációk egyes karaktereknél 1:1ben ugyan az. A DLC-kről meg annyit hogy ha nem story alapú a dolog, akkor meg sem éri. Az ilyeneket ingyen kéne adni. Ja régen így is volt, mert volt módtámogatás, konzolokon meg akkoriban nem lehetett módolni szóval oda tökéletes terméket kellett kipörgetni.
5.
5.
l4cyk4
#3: Ha objektíven, elfogultság nélkül vizsgáljuk, a harmadik Witcher epizódot akkor abban is akadhatunk "furcsa" elemekre rendesen és a játék elő- illetve utóélete sem makulátlan! Azt mondanám, a mai felhozatalban ők a legkorrektebbek, de példának azért őket sem állítanám.
4.
4.
BrockSamson
#1: Sajna amig az emberek veszik a DLC-ket meg a Season Passokat, addig nem dol meg semmi. Az egyetlen dolog, amit egy jozan gondolkodasu ember megtehet, hogy kivar, es megveszi a "complete" verziot akcioban egy-ket ev mulva.
3.
3.
adamsfamily
emlékszem,hogy az előző generáció elején,vagy az azelőtti generáció végefelé még az volt a divat,hogy megcsinálták a játékot készre és utána adták ki a kiegészítőket.Amik bővítették az eredeti játékot és nem pedig a fél kész játékot adták el,hogy utána pénzért meg lehessen venni az egészet.Szerintem meg is látszik,hogy kinek a játékait veszik meg.A Witcher 3 a kiegészítőivel szerintem elég korrekt és a CD projekt mentalitása az,ami a normális és látszik is,hogy mennyien vették meg a játékukat szívesen.
2.
2.
Kicsit elmentek a gerinctelenség irányába. Főleg a gear rendszer miatt nem érdekel az egész, hogy lehet verekedős játékhoz kitalálni olyat, hogy ha veszel vagy szerzel (tök mindegy) valamilyen felszerelést, akkor nagyobbat sebzel, gyorsabban ütsz meg ilyenek? Ez a verekedős játék halála konkrétan. A bunyós címekben az a lényeg hogy az egyforma karaktereket ki hogy tudja megtanulni, elsajátítani a mozgásaikat, kombóikat, egyszóval hogy ki ügyesebb. Erre jön az hogy ki vett hozzá jobb geart!! HAHA! Na takarodjanak!
1.
1.
strike19
Komolyan várom azt az időszakot amikor a DLC politika megdől.
Nem kellene az embereknek DLC-k ha nem játszanának arra.
Sajna a DLC 80 % szerintem az alapjátékból ollozák ki hogy legyen mit árulni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...