Törölték a Fable Fortune Kickstarter-kampányát

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 22.
  • Biznisz
Link másolása
Megijedni nem kell, csupán annyi történt, hogy a Flaming Fowl csapata befektetőre talált, így már nincs szükség adománygyűjtésre, a Fable-kártyajáték jövője biztos. Azért a támogatók sem távoznak üres kézzel.

A Lionhead Studios egykori tagjaiból verbuvált Flaming Fowl csapata egyik napról a másikra törölte a Fable Fortune Kickstarter-kampányát - nem véletlenül! Noha az adománygyűjtés nem ment simán, (egy héttel a vége előtt csak a pénz negyede jött össze), egy rejtélyes befektető fantáziát látott a projektben, és felkarolta a srácokat.

A készítők megígérték, hogy mindenki, aki támogatta a projektet hozzáférést kap az alfa- és a zárt bétateszhez is.

A játék egyik korai változatát egyébként már kipróbálhatták azok, akik mélyen a pénztárcájukba nyúltak - egy Steam-kulcsért 100 fontot kértek a fejlesztők. Ez az ajánlat amúgy továbbra is él, ráadásul már "több százan" vásároltak hozzáférést - a srácok nekik megígérték, hogy hamarosan javítanak az egyensúlyon.

A közeljövőben sokkal szélesebb közönség is kipróbálhatja a Fable Fortune-t, a zárt bétatesztre itt regisztrálhattok.

A kártyajáték elsősorban PC-re készül, de a fejlesztők Xbox One-ra és mobilokra is szeretnék kiadni. Reméljük, hamarosan fény derül a befektető kilétére is.

6.
6.
kastorhun
Ez legalább minimálisat is de változott a H.-tól, de a Tes Legends teljesen ugyanaz mint a Hearthsotne.
5.
5.
Harrison_Wells
Jó lenne... Ha a figurák talapzatát eltörölnék !!!!
Kábé elviszi a figurák felét !!!
Outrageous!
4.
4.
Hát engem ez a projekt abszolút nem érdekel...
3.
3.
Mortis
Fene gondolta volna: azt hittem többszázezren fogják elkölteni azt a nevetséges 100 fontot, hogy megtapasztalják ezt a merőben innovatív próbálkozást a Fable csöppet sem generikus. izgalmas világába ágyazva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...