Románok az űrben - magyarok nélkül

  • Írta: fojesz
  • 2006. július 10.
  • Érdekesség
Véget ért a Romanians in Space (Romanii in Spatiu) körül kirobbant botrány - olvashatjuk Tomcat blogján. Az ügyben végül az első lépést keleti szomszédaink tették meg.
Véget ért a Romanians in Space (Romanii in Spatiu) körül kirobbant botrány - olvashatjuk Tomcat blogján. Az ügyben végül az első lépést keleti szomszédaink tették meg.


Biztosan rengetegen értesültetek a hírről, miszerint egy román fejlesztőcsapat olyan játékot készít, melynek középpontjában a magyarok elleni küzdelem áll - legalábbis egyesek szerint. Többen magukon viselve a "magyarság elleni akció" súlyát, felháborodva tettek panaszt több helyen. Végül Nagy Zsolt, Románia informatikai minisztere tette meg azon lépést, hogy kérést intézett a 2 Bad Design felé: távolítsák el a játékból a magyar kisebbséget sértő részeket, valamint szüntessék meg a Traian Basescu elnök nevével való visszaélést is. A későbbiekben esetleges bírságot kell a csapatnak majd fizetnie. Ezek után lezártnak tekinthető az ügy, minden bizonnyal nem a magyarok lesznek a románok esküdt ellenségei a játék eddig is fiktív világában.

Ugrás a galériához

Továbbára is kérjük azon - még mindig - indulatos olvasóinkat és hozzászólóinkat, hogy kommentjeikben kerüljék a vulgáris kifejezéseket, vagyis lehetőleg nyíltan ne dícsérjük egymás rokonságát.

Ezek is érdekelhetnek

10.
Ca$h
Jujj! Én személyesen is ismertem annak idején Tomcatet, még a csokiból. Már akkor is egy állat volt, de legalább kihasználja a szólásszabadságot. Néha még értelmeset is képes mondani... :)))
9.
dr3l
Én nem, de vki fordítsa le, mert nagyon kíváncsi lettem :D
8.
Daks
Pentru romanii grei de cap: ESTE O GLUMA. Ai auzit de sarcasm?ezt le tudná nekem valaki forditani?
6.
Fermaister
Szerintem ez csak egy ku.va nagy REKLÁM !!!!!! Ti mit gondoltok?
5.
Imu
én már azt hittem itt hábotú lesz:)hál'Istennek vége:)
4.
FNorberto
Na ezt egy pár nap alatt lerendezték a magyar közenberek,a GTA-t b@sztaó politikusoknak meg már évek óta nem sikerül.Ez vicces:)Ezt a román fejlesztő csapatnak.
1.
Gery8
Hat lehet, hogy ez olyan jatek volt, mint amit a magyarok csinaltak, csak ciganyokat kellett benne irtnai!? Mindenesetre ennek orulok, es akar meg rosszabbul is elsulhetett volna! Aztan miutan megjelent majd mondok hozza meg velemenyt! :D:D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...