Resident Evil 4 - augusztusban jön az új konzolokra

Link másolása
Tavasszal jelentette be a Capcom, hogy a Resident Evil-sorozat három legutóbbi, számozott epizódja PS4-en és Xbox One-on is tiszteletét teszi. A hatodik és az ötödik rész már tölthető, de a negyedik epizód sincs már messze.

Augusztus 30-án PS4-en és Xbox One-on is elérhetővé válik a Resident Evil-sorozat egyik legjobb darabja, a híres negyedik rész. A két másik újra kiadott epizódhoz hasonlóan a Resident Evil 4 sem kap komolyabb ráncfelvarrást, tehát nem egy remasterelt változatról van szó. Az új konzolokra szánt kiadás azonban tartalmazni fogja Ada történetét is, valamint pár extra kosztümöt is a Mercenaries módhoz.

A Resident Evil 4 nem csak a sorozatban, de úgy általában az akciójátékok között is innovatívnak számított - nélküle a mai TPS-ek nagy eséllyel még mindig a PS2-es korszakot idéznék. A játék elég jól öregedett, így még mai szemmel sem tűnik túlságosan elmaradottnak, ráadásul nem kell Resident Evil-rajongónak lenni ahhoz, hogy jól szórakozzunk a történeten. Ha még nem próbáltad, akkor itt az idő, hogy megismerd minden idők egyik legjobb akciójátékát.

12.
12.
p3ti
#11: Most utána néztem.

A 6. rész csak amerikában jött ki dobozosan az összes DLC -vel 20 dollárért. Az 5. rész dettó ugyan ez, szintén 20 dolláros árcédulával Július 12. És a Resi 4 is csak amerikában elsz kapható dobozos formában ugyan ebben az árban. Én asszem megrendelem őket, jobban odavagyok a fizikai megoldásokért.
11.
11.
#7: Nem lesz EU kiadas, egyikbol se, de az NA kiadasbol a 6 kaphato a platinumshopban, nyilvan lesz 5 is...
9.
9.
NECROSMOKE
#7: Asszem nem :(
Es platina sem lesz hozza :(
De negyen az en igazam.
7.
7.
p3ti
Ebből lesz dobozos verzió? Valaki tud vmit róla? Mert a 6. rész volt amerikában, 5. elvileg jön EUba dobozosan, jó lenne ez is ott virítana a polcon a többi mellet.
6.
6.
crytek
Első egyetlen és egyben utolsó game is amit anno gamepaddal vittem végig pc-n. (A korai verzióban nem volt ugye egér támogatás)
5.
5.
Yanez
Mivel utoljára PS2-n játszottam ki, ezért ráfér egy újabb kipörgetés, pláne hogy baromira tetszik!
3.
3.
Nothing
Miért, mi a baj a PS2 korszakkal?
Mintha arra nem jelent volna meg a RE4...
2.
2.
Gora
Még az is lehet; hogy végre teljesen kijátszom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...