FIFA-játékost igazolt a Manchester City

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Újabb focicsapat csatlakozott az eSport-őrülethez, a Manchester City is leigazolt egy FIFA-játékost. Innentől kezdve Kieran "Kez" Brown képviseli majd a klubot a bajnokságokon és a rajongói eseményeken is.

A Manchester City bejelentette, hogy leigazolta Kieran "Kez" Brownt. A FIFA-játékos lesz a klub első profi eSportolója, aki különböző bajnokságokon és rajongói eseményeken képviseli majd a csapatot. A lépés korántsem példátlan: nemrég a West Ham United és a Wolfsburg is bevásárolt a FIFA-sokból, a Schalke pedig a League of Legendsben próbált szerencsét.

Habár az eSport-szcéna erősödése tagadhatatlan, a focicsapatoknál valószínűleg csupán másodlagos cél, hogy kiemelkedőt alakítsanak ezen a területen. Egyelőre a marketingérték sokkal fontosabb, miután rajongók millióit érhetik el és köthetik magukhoz a FIFA-n és más játékokon keresztül.

Addig is tessék szépen gyakorolni, hátha rátok is felfigyel valamelyik nagyobb klub. Kezdésként például nézzétek meg a FIFA 17 új előzetesét, amiből kiderül, mennyit változtak a pontrúgások a játékban:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...