Jövő héten trailert kap a Telltale-féle Batman

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 14.
  • Teaser
Link másolása
A Telltale Games kommunikációs vezetője, Job Stauffer a Twitteren jelentette be, hogy az E3-on is csak állóképek formájában mutogatott Batman-játékuk a San Diego-i Comic-Con rendezvényen kapja meg első előzetesét.

A Telltale Games korábbi nyilatkozata szerint már most nyáron megkapjuk a Batman: The Telltale Seriest. Ráadásul a csapat az év végéig szeretné elérhetővé tenni a teljes évadot, azonban még se megjelenési dátumunk, se bemutatkozó előzetesünk sincs.

Ez viszont jövő héten végre megváltozik, Job Stauffer, a Telltale kommunikációért felelős szakembere ugyanis pár nappal ezelőtt a Twitteren megerősítette, hogy a jövő héten rajtoló San Diego-i Comic-Conon a The Walking Dead harmadik szezonja mellett a Batman-évad is megkapja első trailerét.

6.
6.
crytek
Remélem mielőbb 2-3$-ra csökken majd az ára vagy bundleba kerül.
5.
5.
Gorrister
Közel egy évtizedig voltam a Telltale hűséges rajongója. Az összes játékukat megvettem, de mikor ráálltak a játékok helyett az interaktív sztorik gyártására akkor kiábrándultam belőlük. Viszont Batmannal nekem bármit el lehet adni, úgyhogy lehet újra megnyernek maguknak.
4.
4.
Yanez
Kivarom a teljes evadot, de hej, piszok nehez lesz!
3.
3.
Macifasz
Helyes. Nagyon várom már! Ahogy meg lehet venni Steamon az első évadot, már csapok is le rá. :-)
1.
1.
deso
Ez beszerzős lesz nálam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...