Megszűnt a Windows 98/SE/ME támogatása

  • Írta: Daks
  • 2006. július 12.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft a mai napon jelentette be, hogy már nem készül több biztonsági frissítés a Windows 98, a 98 SE és a Millenium Edition operációs rendszerekhez.
A Microsoft a mai napon jelentette be, hogy már nem készül több biztonsági frissítés a Windows 98, a 98 SE és a Millenium Edition operációs rendszerekhez.

A terméktámogatás teljes megszűnését eredetileg 2003-ra tervezték, ám mégis a mai napig halogatták azt. Az említett operációs rendszerek tehát mától teljesen védtelenek az újonnan kifejlesztett kártékony programokkal szemben, mely súlyos gond annak a nem kevesebb, mint 70 millió usernek, aki még mindig ezeket használja.
7.
7.
pappi
és akkor mi van ha nem támogatott ugyis szar ha a billentyűdről hiányzik a három fontos betű: ctrl+alt+delete akkor fel se rakd a 98-at
6.
6.
InGen
Ettől gecire nem lesz egységes a PC platform, a játékokat meg már jó rég óta úgyis csak XP-re optimalizálják.
5.
5.
Drago
Azt azért lássuk már be, hogy sokkal nehezebb úgy optimalizálni, hogyha több platformra kell. Egységesítés jó dolog. De amúgy bármilyen döntés születik valaki mindig szív. Ez van. Sajnálom.
4.
4.
Ca$h
Hmmm... kész csoda hogy nem szüntetik meg instant az XP-t amint lesz Vista!!! :))) Kitelik tőlük!
3.
3.
VodevilX
hmm

vajon miért is barom akinek nem xpje van?

valahogy biztos vagyok benne hogy a te xp-d ingyé volt ellenben azokkal az irodai 98akkal szemben ...
2.
2.
dr3l
Pedig biztonágtechnikailag a 98 jobb, mint az XP.
1.
1.
Daks
par honap es a minimum system req-ben csak 2000/XP lesz olvashato... mit ne mondjak merges vagyok, apu irodajaban koltsegtakarekossagi szempontbol csak 98van - sirhatunk ha formatalni kell es elveszik az a kb 500 dokumentum
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...