Injustice 2 - bemutatkozik az egyik új karakter

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 23.
  • Hír
Link másolása
Természetesen az Injustice 2 sem hagyta ki a San Diego-i Comic-Cont, a fejlesztők két karakterbemutatót vittek magukkal, és az Injustice-képregények jövőjéről is beszéltek egy keveset.

Az egyik karakter már ismerős lehet, elvégre Wonder Woman az első részben is szerepelt, Blue Beetle viszont újonc - nézzétek meg az alábbi előzetest, amiből kiderül, hogy mi mindenre képes!

Az Injustice 2 2017-ben jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A folytatás is kap majd egy képregénysorozatot - az Injustice: Gods Among Us-füzetek úgyis kifutnak hamarosan -, ez várhatóan még a játék premierje előtt elrajtol majd, és első körben digitálisan fogják terjeszteni.

A történetét Tom Taylor írja majd, és egyelőre annyit lehet róla tudni, hogy az első és a második rész között eltelt eseményeket fogja feldolgozni, amint Batman és csapata igyekszik helyretenni a világot Superman legyőzése után. Egyébként a játék sztorijáról sincsenek még részleteink, a fejlesztők annyit árultak el mindössze, hogy Gorilla Grodd és Supergirl is fontos szerepet játszik majd benne. 

14.
14.
Batman
Wonder Womannek teljesen igénytelen arca van. Nem tetszik.
13.
13.
bcrics
En egészen addig nem tartottam rondanak amíg abban a hitben voltam hogy a videon az androidos verziot latom.
- Szüttyögtem is magamban, hogy nem rossz a G3-on majd szepen fog mutatni.

Erre kiderul hogy ez a Ps4-Xone kiadas?

xD

Ui.: Spawn karakteret is behozhatnank mar végre vmelyik verekedos jatekba, vagy önálló jatekban is szivesen látnám.
7.
7.
aordog
#6: Nem a legszebb??? Nem az a bajom! Az a bajom, hogy ronda!
Most a Zelda Ocarnia of Time és a Donkey Kong 64 pörög a WiiU-ban. Akkoriban ezek szèpek voltak és most is.
Szerintem az új Mortal is ronda, de lehet, hogy csak nekem. Ez nem azt jelenti, hogy nem tolnán, viszont teljes árban nekem nem érné meg!
6.
6.
kastorhun
#4: Vagy is az a bajod az egésszel hogy nem a legszebb?
5.
5.
#4: Tok igazad van, a masik amit ruhelltem az elso reszben es ahogy latom itt sincs maskepp az a noi karakterek! Hogy a mocskos eletben leget ilyen ronda Wonder Womant kesziteni, de most komolyan??? Mi ez a fej? Baltaval faragott Icuska Bivalybasznadrol?? Rohej, nezzenek mar meg kepregenyg hogy hogy kell lanyt rajzolni...
4.
4.
aordog
Nekem az a furcsa, hogy rengeteg game van, ami mászkálós, lövöldözôs vagy éppen teljesen nyitott világú. Itt meg van egy "fix" tér és "fix" kamera, de a grafika sokkal, de sokkal gyengébb az elözô példáktól. 2016-ra egy ilyen bunyós játéktól én elvàrnék egy The Order 1886 szintû grafikát. Régebben a Sega Megadriv-on és Snes-en a Mortal 2 és jobban a 3-om ezért ütött: mert egy olyan grafikát tettek bel, ami akkoriban senki sem látott. Emlékszem a Mortal 3-nál az uncsimmal toltuk, de mêg kb. 4 családtagom ûlt a szobába....és amikor a karaktereket nagyban mutatta mindenki csak pislogot, na és persze játék közben is.
Nagyok az elvárásaim??? Szerintetek nem lenne megoldható??? Vagy egy Batman Arkham Night grafikát kérni?? Én ezèrt nem veszek ilyen gameket. A legutolsó ilyen cím a Mortal Kombat Ultimate volt Segàra. Akkoriban az megèrte a 14 ezret. Ez egy forintot sem ér...illetve annyit igen!
3.
3.
TheBate
2.
2.
JacoB
1.
1.
Drazhar
Sosem kedveltem igazán Blue Bettle-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...