Pokémon Go - bővebben a csapatvezetőkről

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 25.
  • Hír
Link másolása
Az aktuális slágerjáték fejlesztője, a Niantic is kinn volt a hétvégi Comic-Conon, ahol bemutatta a Pokémon Go három csapatvezetőjét. Velük hamarosan kapcsolatbais léphetünk, tanácsokkal fognak elhalmozni minket.

A Niantic is tiszteletét tette a San Diego-i rendezvényen a hétvégén, ahol egy régóta várt adósságát törlesztette: bemutatkoztak a Pokémon Go három csapatának vezetői. A Team Valor fejese Candela, a Team Mysticet Blanche vezeti, míg a Team Instinctet Spark.

A fejlesztők szerint a három csapatvezető még nem volt teljesen kész az alkalmazás premierjekor, de egy hamarosan érkező frissítés után már minden játékos találkozhat velük. A játékosok többféleképpen léphetnek kapcsolatba velük - ők lesznek a mentoraink, akik tanácsokkal halmoznak el minket.

Ez az új funkció csak egy apró részét képezi a Pokémon Go többéves támogatásának, a Niantic most a szerverek stabilitásán és egyéb javításokon dolgozik. Az ígéretek szerint a tisztességtelenül viselkedő játékosokat is akadályozni fogják.

Hamarosan új pokémonokkal bővül a felhozatal, illetve elstartol a kereskedés lehetősége is. A Pokéstopokat testre is szabhatjuk, és bevezetésre kerülnek a Pokémon-központok is.

A közösség folyamatosan bombázza a srácokat ötletekkel - az egyik legjobban várt funkció a lények tenyésztésének lehetősége, de erről még mélyen hallgatnak az alkotók. A Niantic szerint rengeteg olyan rejtett poén van a játékban, amit még nem fedeztünk fel.

A csapat keményen dolgozik azon, hogy a hatalmas játékosbázist megőrizze. Az USA-ban már tetőzött az aktív játékosok száma: tíz nappal ezelőtt ez a szám 25 millió fő volt, most viszont "csak" 20 millió.

3.
3.
pstomi
https://github.com/DetectiveSquirrel/Pokemon-Go-Rocket-API innen kell letölteni ha valaki botot szeretne magának aki összegyüjti az összes pokémont nektek.
2.
2.
Fooxfire
#1: Akik GPS hack-el otthon ülve hoppolnak utcának, országokat, kontinenseket. Vagy akik elnevezik a pokemont valami elég primitívnek és a gym első helyre berakják. Ésatöbbi ésatöbbi.

Egyébként várom a pokemon tradelést. Valorból átlépek a Rocket team be <3
1.
1.
leidl1
Mit értenek a tisztességtelenül viselkedő játékos alatt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...