Gears of War 4 - ezt tudja a PC-s verzió

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 25.
  • Hír
Link másolása
A The Coalition csapata korábban megígérte, hogy a Gears of War 4 a "legjobb PC-s élményt" kínálja, most pedig elárult néhány konkrétumot a számítógépes verzióról. A nyitott framerate és a 4K-támogatás csak a jéghegy csúcsa.

"Célunk az, hogy elsősorban egy optimalizált, testreszabható élményt kínáljunk PC-n" - kezdte mondandóját Mike Rayner technikai igazgató az Eurogamernek adott interjújában. A számítógépes változat értelemszerűen a Universal Windows Platform új fejlesztéseivel érkezik, így letilthatjuk például a vertikális szinkronizációt, és a framerate-et sem korlátozzák.

Az úriember kifejtette, hogy a Gears of War 4 PC-n nagyobb felbontású textúrákkal operál, mint az Xbox One-os változat, így 4K mellett is megállja a helyét. Támogatja a dinamikus felbontásskálázást (beleértve az ultra-wide felbontást is), és egy beépített benchmark várja játékosokat.

A billentyűzetkiosztást teljesen testreszabhatjuk, ráadásul a futás és fedezékbebújás is külön gombot kapott, nem úgy mint konzolon, ahol erre csak az A-gomb hivatott. Rayner szerint 28-nál is több grafikus opció közül mazsolázhatunk a beállítások menüjében.

A Gears of War 4 október 11-én érkezik Xbox Play Anywhere-támogatás mellett, azaz elég egyszer fizetni érte, és mindkét platformra megkapjuk.

50.
50.
almaspite
#48: Oké, hogy bízzak meg benned, de bocsi nem vagyok homoszexuális. A barátaimmal, belőlük sokan egy kara járunk (gépészre), ezt az ár kozol versus pc már egy párszor kibeszéltük, ahogy itt az oldalon is már nagyon sokan. Elégé nagy naivitás arra gondolni, hogy a kozol sokkal olcsóbb, mint egy egyszerű pc, de vita lezárva, mert teljesen felesleges rágása egy olyan dolognak ami már ezerszer ki lett vesézve.
47.
47.
almaspite
#1: nem kell rögtön lázadni, még jó hogy más oldalakon ez Így van feltüntetve.
"A Gears of War 4 PC-s verziójának egyjátékos része természetesen nem lesz 30fps-re zárva, ahogy konzolon, mint ahogy a többjátékos részt sem kötik 60fps-hez.".
"Gears of War 4 doesn't have a locked frame rate on PC".
Szerintem meg elégé gáz, ha valaki azért vessz kozolt, hogy tudja szidni a másik tábort, valamivel ami a másik oldalra nem jelent meg. A gyártok is szeretik habzsolni az ilyen ingyen marketinget, végtére is ez csak nekik jó. Én azon a véleményen vagyok, hogy minden jelenjen meg minden eszközre ami tudja kezelni és az emberek majd eldöntik melyiket akarják használni. De a gyártóknak is ki kell alakítaniuk a maguk kis táborát.
39.
39.
Macifasz
#35: Nem veszem én semmibe, csak elég erős túlzásnak éreztem ezt a kijelentést. De akkor maradjunk annyiban amit írtál, hogy te így látod én meg úgy. Nekem a legjobb akció-kalandjáték amivel valaha játszottam, neked meg egy maximum egyszer végigjátszós, egy-két izgalmas momentummal rendelkező game.
38.
38.
#36: Nem, ez a tipikus GK-s közösség. Ráadásul hangemberek mind, pocskondiáznak, fújolnak, utána meg tolják ezerrel a "szarnak" mondott gammát mintha az életük múlna rajta. Ugyanígy a codot is, de azért el kell mondani minden hírnél hogy ugyanaz a fos, szar, gagyi, utána meg tolják a multit meg minden :) Sok hangember nyomorék van itt a GK-n.
37.
37.
felegyi
Na azért ne essünk át a ló... a konzol és a PC mind egy dologra épül, a szórakozásra. Azt hogy ki melyiken teszi ezt az a maga dolga, hogy melyik a jobb? Relatív... a lényeg hogy mindenki megtalálja mindkét platformon azt a típust ami neki megfelel, pont.
36.
36.
Necreon
Sznob vagyok ha úgy érzem a lelátóról nézek egy rakás disznót a sárban, akik csak a következő hasonló hírre várnak hogy egymásnak eshessenek?
35.
35.
crytek
#34: Anno sok game nem jött pc-re ezért vettem ps3-at (warezt term.) és beszereztem rá az össze létező game-et ami nem jött pc-re. Letoltam UC 1-2-3-at.

Codhoz tudnám hasonlítani.Vannak benne jó pörgős akciós részek meg néhol tomb raider feeling. De semmi extra. Abban biztos vagyok ps4-et csak azért nem veszek. Te úgy látod én meg így. Én elhiszem ,hogy neked a nonplusszüber ,de miért kell más véleményét semmibe venni?
34.
34.
Macifasz
#32: Semmi extra...aha. Végül is csak a történet felépítése/vezetése, a mesélési mód, a karakterek, a köztük lévő kémia, a humor faktor, a játszhatóság, a hangulat, az atmoszféra, a zenei aláfestés, a drámai összhatás, az apró dolgokra való részletes odafigyelés mind-mind a legfelsőbb szinteken vannak jelen és működnek a játékban de ja...csak azért mert egy-két PC-s nem rohant azonnal PS4-et venni miatta, már semmi extra. :-D
Félreértés ne essék, PC-s vagyok elsősorban, hiába vettem PS4-et (és annó 3-at) az exkluzívok miatt, de ettől még ilyet mondani az UC4-re, hogy a grafikát leszámítva semmi extra, azért az elég WTF kijelentés. :-D
27.
27.
Yanez
#13: Rossz szempontbol kozelited meg a dolgot. En pl azt veszem figyelembe, hogy egy olyan jatekrol sem maradjak le, ami erdekel, legalabbis igyekszem. Erre a celra pedig nekem tokeletes a PS. Valakinek a PC, valakinek a Nintendo, stb. Am azt allitani, hogy az egyik megoldas jobb, mint a masik, az az elfogultsag netovabbja, hiszen onzo modon, kizarolag sajat magunkra alapozzuk az emberiseg izleset.
26.
26.
dcba
#13: Eskuszom te ugyanugy a nagy semmit hajtogatod mint Seggeszki. Szivesen osszeraknalak titeket egy forumba, aztan kukoricat majszolva neznem, ahogy olitek egymast :D :D
25.
25.
McDuff
#24: Ezt felfoghatjuk egy windows-s(neked ugy mondom: windows store-s) hírnek,senki nem beszélt itt androidról.
24.
24.
crytek
#18: "továbbá jó lenne ezt kiterjeszteni, pl ha tableten megveszek egy app-t vagy játékot, akkor azt hadd kapjam már meg mobilra is."

Mivan? Ha androidos tabletről van szó az eddig is így volt .Szóval fejtsd ki mit is akarsz konkrétan
23.
23.
#21: Valahogy én is így vagyok ezzel. Az első hármat kitoltam többször is és imádtam. De a Judgement már nem tetszett, és ez sem fogott meg eddig. Sajna meglátszik, hogy nem az Epic fejleszti :(
22.
22.
#21: Csak azért mert ez a hír erről szólt, hogy milyenek a grafikai beállítások :) Majd a teszt alatt vitázhatunk hogy milyen a gamma, bár én nem mert nincs boxom se elég jó gépem, csak ps4. Sajna azon meg nincs ez :(
21.
21.
user101
Aham, roppant izgalmas, tényleg, nohát ?! Én meg épp végeztem a Fallout3-al ami 2008-as játék és mind a 67 órát élveztem, hogy nekiessek a Vegasnak. Kérdem én, ez mennyi tartalmas játékélményt ad ? 4-5 ? Ha játszottam az elsővel, akkor is érdemes ennek is nekiugrani ? Ugyan már! Grafikai beállításokon vitatkozunk, arról meg senki nem beszél, hogy maga a játék milyen ?! Negyedszer... :)
20.
20.
#19: Még mindig jobbnak tartom. Tény, ha vége a steamnek, beszívtam de erre nem sok esélyt látok egyelőre.
19.
19.
McDuff
#16: Igazából pont,hogy ő az aki megveszi...övé,ott van a kezében,ha leég a konzolja,elveszik a profilja,megszüntetik a játék támogatását,árulását,akkor is ott van nála,nem vette el tőle senki. Ha nagyon cinikus akarok lenni, pont hogy te bérled ha Steamen veszed meg (nem tudom ott veszed e).
18.
18.
McDuff
ez a Xbox Play Anywhere akkor lenne a legjobb ha az Xbox-osok játszhatnának a PC-sekkel, ezt pl sztem sokan fogják PC-n is Xbox kontrollerrel nyomni...továbbá jó lenne ezt kiterjeszteni, pl ha tableten megveszek egy app-t vagy játékot, akkor azt hadd kapjam már meg mobilra is.
16.
16.
#7: Jó lehet egy-két hóbapig játékot bérelni.
15.
15.
PaprikaJancsi
#14: Na végre valaki aki pozitívan fogja fel ezt az egészet.
14.
14.
dzsiádzsó
Én örülök, hogy jön PC-re mert sose vennék Xbox One-t. Legalább nem maradok le konzolos címekről.
13.
13.
bodortamas1
Ha lenne sok exkluzív konzolos cím, amikért megéri hosszútávra konzolt venni, akkor egy szót sem szólnék. De ez nem így van, így pedig a PC minden szempontból jobb. Lehet itt vitázni, egyensúlyt keresni a kettő között, pro-kontrázni a kettő között, összességében a PC akkor is jobb, mert arra jön a több játék. PS-re jön egy évben 1-2 olyan játék, ami engem is letaglóz, de ennyi.
12.
12.
Necreon
Srácok ott lent: szólásszabadság van, de nem unja még mindenki ezt a tényleg tízkibekúrtmilliószor lefutott kört? Tolja mindenki amin jól esik neki, aztán élvezze kussban vagy ajánlja másnak, kész. Francért kell olyan flamebait hangnemben az arcába tolni évek, évtizedek alatt hogy ez a jobb, mert a másik szerintem rosszabb. Az se érdekel senkit reggel mit toltál ki, de az ilyen ha lenne közönsêge, kibeszélné hogy az övé jobb. Legyen véleményed, oszd meg ha akarod, beszéld ki ha akarod, de századjára ne akard már ráerőltetni az igazad másra akinek megvan a magáé. Miért fáj ez egyeseknek azt sose értettem. Pláne itt, mert itt nincs minden héten min. 2 platformwar clickbait a la GS.

Emberi normák emberek.
11.
11.
crytek
Tökmindegy mi lesz benne ms store okádmány marad akkor is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...