Watch Dogs 2 - ismerd meg a főszereplőt!

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 27.
  • Videó
Link másolása
Mint ismert, az ősszel érkező Watch Dogs 2 főhőse Marcus Holloway lesz, aki a DedSec hackercsoport tagjaként harcol az elnyomó szervek ellen. Az új videó az ő hátterét és motivációját mutatja be.

San Francisco békés és boldog élete csupán mese, valójában olyan hatalom uralkodik a város felett, amely állandóan megfigyeli az embereket, és óriásreklámokkal kimossa az agyukat. A DedSec hackercsoport azonban átlát a szitán, és minden eszközzel az igazságtalanság ellen harcol. Ahogyan Marcus Holloway is, aki gyerekkorában saját bőrén tapasztalta, hogy mire képes a karhatalom.

A Ubisoft egy új videósorozatot indított Remote Access címmel, amely a Watch Dogs 2 különböző aspektusait mutatja be. Ezúttal a főszereplő és a DedSec motivációit ismerhetjük meg.

A játék november 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

4.
4.
Vigohouse
Ismerd meg a főszereplőt: Köszönöm,megismertem. Ennyi elég is volt ahhoz hogy ne vegyem meg első nap. Majd olcsón beszerzem. Kicsit szomorú vagyok Ubisoft. De egy új Prince Of Persiával vagy Splinter Cell-el megbocsájtanám nektek.
3.
3.
silkgoat
#2: Az sokkal gagyibb lenne, ha mi negyvenes biztonsagi szakemberek lennenk a foszereplok, es a 3-4 hetes munkankat kellene vegigulnotok. :D
Nem biztos, hogy tenyleg vegig akarnatok e nyomni egy tobb napos debugot sorrol-sorra kiertekelve, vagy tobb napih logokat ertekelni egyhelyben ulve.
Nem nagyon ugralunk at festekszorokkal a korlatokon. :D
A jatek legyen szorakoztato, ne olyan mint a valosag.
Mindigh a "ki nevet a vegen"-t hozom fel. En szeretem a kis gombfeju kupokat, nem kell hogy emberformajuak legyenek. :D
2.
2.
Ez a játék egy förtelem gagyiság, ilyen béna divatmajom főszereplőket még életemben nem láttam, ez kb ilyen Lizard Squad szint, akik jól meg DDoS-ezik a playstationt meg az xboxot hogy megmutassák mekkora királyok...és az nekik a nagy hackelés :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...