Gears of War 4 - 8 perc tömény akció

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 8.
  • Videó
Link másolása
Az IGN jóvoltából befutott egy vadonatúj Gears of War 4-kampánykedvcsináló. A friss felvétel ezúttal mellőzi az időjárás pusztításának bemutatását, helyette inkább egy eddig ismeretlen ellenfélről rántja le a leplet.

Az IGN jóvoltából érkezett egy vadonatúj, közel 8 perces Gears of War 4-kedvcsináló. Az új felvétel a játék kampányának egy nagyon kis szeletét mutatja be, méghozzá egy olyan aprítást, ahol az időjárásból eredő lehetőségek helyett a vegytiszta Gears of War-esszencia köszön vissza.

A Gears of War 4 október 11-én érkezik Xbox Play Anywhere-támogatás mellett, azaz elég egyszer fizetni érte, és mindkét platformra megkapjuk.

22.
22.
TDavid22
#21: ne is várjál tőlük változásokat.... :D

egyébként nagy hiba ugy megitélni valamit hogy csak pár piff puff-ot mutatnak belöle... mert a sztoriból még bármit ki lehet hozni...
21.
21.
Skygameboy
#19: Ha az 5. Részre butaság megújulást várni akkor ezentúl nem várok semmit az AC 40. részétől és a COD 113-tól
20.
20.
almaspite
#19: Nem hiszem. Ha védelmi szerepük lenne akkor nem gépekből dobálnák le őket. Ez így offense. Hátér storit nem tudhatjuk, végtére nem lehet egész végig a szomorú háború a hatalmas gotikus épületekkel, hogy a kihalás ellen harcolunk. Át akarták rakni egy másik köntösbe, ami teljesen "új" ,de az emberek erre azt mondják, hogy ez már nem gow. Persze a karakterek, folytatás maradt. Csak érződik róla az ízzadság szag. Persze ettől még lehet jó, csak nekem ez így tényleg egy ilyen Binary Domain hatást kelt, ami a maga nemében egy nagyon jó játék. De könyörgöm ne, hogy már a nagy "MICROSOFT"-nak keljen tőlük ötletet szerezniük. Aki játszott azzal a játékkal szerintem érzi.
19.
19.
Gykrizsi
#15: De az ember elleni küzdelmet még pont Cliffék szögezték le szerintem, hogy nem lesz soha, mert a sorozat nem erről szól. Szerintem látatlanba valamit szidni hülyeség. Ezek a robotok egyszerű védelmi mechanizmusok is lehetnek, nem tudni milyen szerepük lesz. Azt meg még megértem hogy nem tetszik, hogy zargatják a sorozatot, de megújulást várni egy 5. résztől azért kicsit butaság. Most annak sem örülnek senki, hogy egy teljesen más játékot adnak el gears néven, mert így többet passzólnak el belőle. Szerintem eddig ránézésre nincs vele gond, maga a játék jónak tűnik. Nem értem miért fáj valakinek, hogy jön új rész belőle. Nem tetszik, nem veszed meg, ha igen, megveszed. De miért baj neked ennyire, hogy elkészül, úgy, hogy lehet hogy még jó is lesz.
18.
18.
Skygameboy
#17: igazad van még az a kevés kis újítás is ami van benne az rossz. Nekem nagyon izzadság szagúnak tűnik az egész bár a teljes játékot még nem tudjuk milyen lesz. Majd kiderül hogy reagálnak rá a játékosok.
17.
17.
kopic
#16: Ha normalis es ertelmes újítások lennenek benne, akkor egy rossz szavam nem lenne. De igy...atskinezett locustok, most meg a robot ellen, no komment mindketto.
16.
16.
Skygameboy
Hát én nem nagyon értem mért vannak kiakadva az emberek, ez pont ugyan olyan mint eddig csak robot ellenfelek ellen és szebb grafikával. Akinek nem tetszett eddig annak most se fog, akinek meg tetszett annak ez is fog, kivéve ha nem unják így az 5. részre. Számomra messziről kerülős.
15.
15.
kopic
#11: Igen, képzeld azert. Ilyet kitalálni egy GeoW-ban ? Hat rohadtul nem illik bele ebbe a sorozatba mar nem azert SZERINTEM. Emberi ellenfeleknek tudtam volna örülni a Swarm melle...
14.
14.
PaprikaJancsi
#12: Szerintem a grafika nagyon jól néz ki, lehet, hogy a színek miatt néz ki ilyen jól, és amiatt csalóka, de nekem konkrétan baromira tetszik. Csak ne legyen maga a játék olyan mint a Judgement. Mert abban semmi köszönet nem volt.
12.
12.
Macifasz
#11: Túlzásokba azért ne essünk, szépnek szép, de az odaverőstől messze van.
11.
11.
PaprikaJancsi
Most komolyan azért van kiakadva mindenki, mert robotok vannak benne ? Ha meg ugyanaz az marad az ellenfél, megy sírás. Én nagyon várom már, hogy milyen lesz, remélem nem fogok csalódni, és ha valami akkor a játékmenet változatlan, a grafika meg odaver.
10.
10.
Macifasz
#9: Mert már nem tudnak új ötletekkel előállni, de az aranytojást tojó tyúkot meg nem akarják elengedni. Sajnálatos, de ez van. :-(
9.
9.
aordog
Sajnálatos, hogy ez lett belôle. A Dead Space 3-at is sokan szídták...pedig az nem távolodott ennyire el az elsô epizódtól.
Miért kell így elintézni egy játékot???
7.
7.
kopic
3 perecnél tovább nem bírtam nézni...robotok ?! Na eltakarodhatnak a jó büdös p*csába, de komolyan. Sorozat megcsúfolása megy ezerrel.:(

#2: Hát kb. fényévekkel, ha nem többel.
6.
6.
Ronam
Ezek a robotok nevetségesek, igaz nem ismerem a story-t, de mást nem tudtak kitalálni? Van egy olyan érzésem, hogy ez egy fos lesz az előző részekhez képest (nekem már a Judgment sem tetszett).
5.
5.
crytek
#4: Mert nem tudnak megújulni évek óta. Csak így :( De a jó oldala legalább nem kell érte fizetni... Tolom megint az első 4-at kb ugyanaz....
4.
4.
almaspite
Mi??? Mit keresnek benne ezek a gépek. És miért robbannak fel totál úgy mint a Binary Domain a robotok. Még a viselkedésük is hasonló.
3.
3.
Gykrizsi
#2: Ha jó lesz nem baj, mivel szerintem a 3. is nagyon messze volt már. Októberben kiderül, milyen is lesz. Mivel a UE jól sikerült én megszavazom nekik a bizalmat, persze az távol áll egy rendes rész készítésétől.
2.
2.
Neo1989
Szerintem ez nagyon távol áll a Cliff Bleszinski féle alapműtől.
1.
1.
Gykrizsi
Hát most aztán nagyon kíváncsi lettem. Csak beletekergettem, nem akartam végignézni, de tényleg kíváncsi leszek, miről fog szólni ez a játék. Persze lehet, hogy nagyobb a füstje mint a lángja effektus, de annyira nem tudni semmit, hogy most már tényleg érdekel, mi is lesz ez az egész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...