NBA 2K17 - itt az első trailer

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 11.
  • Videó
Link másolása
A riói nyári olimpia alkalmából megkaptuk az első gameplay előzetest a 2K Sports idei kosárlabdás játékáról, melyben az olimpiai csapat küzd a '92-es Dream Team ellen. Igazi amerikai álomösszecsapás ez.

Az NBA 2K17-ben minden lehetséges. Még az is, hogy az 1992-es Dream Team összecsapjon a jelenlegi olimpiai válogatottal - azaz Michael Jordan, Magic Johnson, Larry Bird és Charles Barkley a Mike Krzyzewsk vezetésével felálló riói csapattal.

Ha te is a nagy öregekkel akarsz játszani, akkor mindenképpen elő kell rendelned a 2K Sports játékát.

A kosárlabdás cím szeptember 20-án érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

7.
7.
DarkLord
A Kobe módon kívül szerintem nem hoz annyi pluszt a 2K16-hoz képest, hogy érdemes lenne megvenni. És elég borsós áron vesztegetik. Én anno a 2K11-et szerettem a Jordan mód miatt, utána viszont a 2K14 lett a kedvencem, mert nem láttam értelmét a 2K15-nek meg a 16-nak pc-n, mert 50 gigát foglalt így maradtam a 2K14-nél. De most ps4-en a 2K16-ot nyüstölöm ott elég lesz nekem az pár évig még :)
6.
6.
HalaMadrid21
Én is imádom a 2K NBA sorozatát, de annyit játszottam a 16-al, hogy csak akkor fogom megvenni a 17-et ha valami nagy újdonságot/újdonságokat raknak bele. Ronnie 2K egyébként tweetelt egy olyat, hogy a grafikában jelentős előrelépést tettek. Kíváncsi vagyok rá...
5.
5.
Edgar26
#2: Igen, lesz benne Kobe mode, a karrierje, de benne lesz a myteam módban is kártyaként. Ebből a videóból túl sok minden nem derült ki, gameplay alig volt benne. Ettől még biztos jó lesz, a 2K minden évben jó.
4.
4.
dvs00
Ez így gyönyörű, de elég render-szagú a videó. Vártam is mikor jön éles akció gameplay jelenet de ez sajnos elmaradt. Meglátjuk.
3.
3.
Tr4nCe
#2: Azt nem tudom, bár tök jó lenne ha beletennék, Márpedig miért ne tennék.. :) A cipőre még a mezre pályázom. :)
2.
2.
#1: Ha a játék a 2016/17-es szezont tartalmazza, abba hogy fér be Kobe? Hisz abban a szezonban már nem lesz a pályán. Lesz neki külön mód, mint a 2K11-ben Jordan-nek? Hogy a karrierje legfontosabb meccseit lehet újra játszani?
1.
1.
Tr4nCe
Kobe miatt szerzem be. Nagy példaképem volt kis koromban, hogy sok munkával, kitartással hova lehet eljutni. Nagyon furcsa lesz, hogy idén már nem fog pattogtatni a ligában. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...