Mafia III - egy régi ismerős

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 12.
  • Videó
Link másolása
Emlékeztek még a Mafia II főhősére, Vito Scalettára? A már korosodó maffiózó is tiszteletét teszi az új részben, ráadásul ő lesz Lincoln egyik jó barátja - vagy ellensége, ami csak rajtunk múlik. Róla szól a friss kedvcsináló.

Empire Bay egykori fenegyereke, Vito Scaletta a semmiből lett az olasz maffia egyik prominens személyisége. A már idős digó egy megbízás keretében utazik délre, New Bordeaux-ba. Ő lesz Lincoln egyik hadura, akire a város egyik negyedének irányítását bízhatjuk. Ha teljesítjük kéréseit, mellettünk harcol, amúgy nem nagyon érdemes magunkra haragítani.

A Mafia III megjelenése október 7-én esedékes PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

10.
10.
#4: Milyen fos oldal ez, hogy a hozzád hasonló hulladékok még két nappal később is itt vannak. Ilyn
9.
9.
sebtapasz
#4: Hátha moddolható lesz karakter és akár Adolf Hitlerrel is nyomulhatsz! :-)
7.
7.
GothamKnight95
#5
Ezt az undorító visszamaradott primitív hozzászólást te jó isten,az ilyenek miatt érett meg az emberiség a pusztulásra
Nem értem,hogy a magad fajta miért van tolerálva az oldalon
Szánalmas a komment szekció nem csak itt de a legtöbb oldalon.

A hírhez.:

Reméljük hozza amit elvárnak tőle az emberek !
5.
5.
PS4jacksony
Így elcseszni egy amúgy hangulatos jó kis sorozatot... Tovább kellett volna vinni ezt a keresztapa feelinget nem egy bozótvágó csávóval folytatni. Vito és Társa az egyik legfaszább karakterek voltak még,hogy megvénülnek az oké de elviszik hippi irányba az egész játékot .Legalább ne a Mafia nevet kapta volna.
4.
4.
NoRush
3.
3.
Juha
#1: Az engem is felcs*szett kicsit, de Joe kimászhatott a trutyiból, kicsit olyan karakter volt, hogy szerencsétlen módon szerencsés, nagy meglepetés lenne, ha egy banda élén látnánk viszont :-)
2.
2.
DarkLord
Biztos (vagy is remélem), hogy lesz egy olyan kis rész, amikor Vito elmélkedik és "okoskodik", hogy régen minden jobb volt és a bőrébe bújhatunk egy fejezet erejéig egy oldschool kalandba, ami esetleg a Joe féle történet lehet.
1.
1.
Macifasz
Nagyon remélem, hogyha egy fél mondat erejéig is, de megemlítik majd, hogy mi lett Joe-val. Persze mindenki tudja, de engem még most is idegesít, hogy nem mehettünk utána, és nyírhattunk ki mindenkit. :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...