GC 2016: Seasons After Fall - játssz az évszakokkal!

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Alacsonyan szállnak az ígéretes indie játékok, a Swing Swing Submarine puzzle-platformere például nemcsak a látványvilágával csavarhatja el a fejed, de a játékmenete is érdekesnek tűnik: az évszakok váltogatása segít a továbbjutásban.

A Seasons After Fall kizárólag PC-re készül, és már nem is kell rá sokat várni, elvégre szeptember 2-án válik letölthetővé a Steamről. A játékban egy rókát irányíthatunk majd, aki különleges képességgel bír, kedve szerint változtathatja meg az évszakokat, és ezt használhatja fel arra, hogy elérje a célját.

A látványt a fenti előzetesben ellenőrizhetitek, illetve ez ad egy kis ízelítőt a meseszerűre vett sztoriból is. Maga a játék egy puzzle-platformer, ahol a már említett képesség jelenti a kulcsmechanikát: egy átugorhatatlan szakadékhoz érve hívd elő az őszt, fakassz esőt, majd válts gyorsan télre, és fagyaszd meg a vizet - látod, már mehetsz is tovább!

4.
4.
Yanez
#2: Miért kell egy videójátéknak feltétlenül realisztikusnak lennie? Ez JÁTÉK!
3.
3.
#2: Sose értettem ezt a gondolkodásmódot. Miben realisztikusabb teszem azt az idő tekergetése? Annyi mindent láttunk már különböző játékokban, pont ez miért tűnik ki?

Szerintem amúgy nagyon tetszetős.
2.
2.
KopyAti
"A nyár, kihagyva az őszt és telet, egyből tavaszba csavarodott..." :-D

Ezt a badarságot! Évszakokat tekergetni. Nagyon realisztikus. Ettől még lehet jó, de hát na. :)
1.
1.
PaprikaJancsi
Nagyon jól néz ki, főleg a látványvilág, de gondolom az zene is végig ilyen mesés lesz. Kíváncsi leszek, hogy inkább valamilyen történeten vezet végig, vagy azért gyakran lesznek interaktív ugrálós részek, nem csak mendegélünk balról-jobbra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...