GC 2016: Mi a helyzet a Driveclub VR-ral?

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 18.
  • Képek
Link másolása
A Sony már egy éve dolgozik a Driveclub VR-változatán, amely Japánban a PlayStation VR nyitócíme lesz. Most megerősítették a nyugati verziót is, de még nem tudjuk pontosan, mikor kapjuk meg. Új képeink is vannak.

A Driveclub VR-t júliusban jelentették be, ám a Sony már lassan egy éve dolgozik az versenyjáték új változatán. Japánban a PlayStation VR nyitócíme lesz az anyag, és most megerősítették, hogy Európában is kapható lesz.

Nem volt jó ómen, amikor a fejlesztő, az Evolution Studios az év elején bezárt, ám szerencsére a Sony nem hanyagolta el a címet. Ahogy az a hivatalos PlayStation Blogon olvasható, a játék "a végleges, leginkább magával ragadó Driveclub-élményt" kínálja.

Ami a játékmódokat illeti, szóló és online versenyeket is vívhatunk, beleértve a driftet és az időfutamokat is. A klasszikus Driveclub-pályák visszatérnek, de kapunk újakat is, az autókínálat pedig több mint 80 verdát számlál. A Cruise módban csak a vezetés élményével kell törődnünk, a tempomatot bekapcsolva gyönyörködhetünk a tájban. A korábbi futamokat az anyósülésen ülve is végigizgulhatjuk a Passenger módban, immáron passzív szemlélőként.

A PlayStation VR október 13-érkezik, de a Sony még nem erősítette meg, hogy a Driveclub VR is nyitócím lesz-e.

8.
8.
Angelwing
Ja hogy vehetjük meg újra a játékot és nem egy patch lesz a VR élmény amiért fizetni kell. Na mindegy még így is megéri majd szerintem.
7.
7.
zozo76hun
"már egy high-end pc grafikát verő UC4-et letett a Sony a konzoljára"

atya URISTEN! ez a nem semmi gyerekek!
6.
6.
Gykrizsi
#5: Hagyd, hatalmas a gyerek, a Battlefront VR-nál is nagyon komolyan odaszólt. Könyörgöm ne törölje senki, mert zseniális.
3.
3.
vanpear
Kíváncsi vagyok, mert az alap DC csak 30 fps-el fut. Az biztos, hogy szép, de a VR-hoz ez kevés. Remélem sikerül nekik optimalizálni.
2.
2.
aordog
Én arra is kiváncsi leszek, hogy a normál játékokat milyen érzés lesz így nyomni.....illetve a filmeket nézni.
Szerintem itt lesz még befosás.
Na meg ez....ez így több mint realisztikus.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...