Elképesztő a Dead or Alive: Xtreme 3 VR-verziója

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 3.
  • Videó
Link másolása
Ha egy igazi "killer appot" keresel PlayStation VR-ra, akkor a Dead or Alive: Xtreme 3 VR Paradise funkcióját neked találták ki. A sisakkal a kobakodon interakcióba léphetsz a szexi fürdőruhás leányzókkal. Videónk is van róla.

A Koei Tecmo bejelentette, hogy a Dead or Alive: Xtreme 3 VR Paradise nevű funkciója október 13-án élesedik, tehát azon a napon, amikor a Sony VR-headsetje is a boltokba kerül. A bővítmény ingyenes lesz azok számára, akik már megvették az alapjátékot.

És elmondjuk most is: a szexi játék csak a japán és az ázsiai régióban érhető el, de egy megfelelő accounttal lecsaphatunk rá innen is, sőt az Xtreme 3-ban angol feliratok is vannak.

A VR-változatban belső nézetből csodálhatjuk meg a kiválasztott leányzót, gyakorlatilag minden szögből. Elcseveghetünk és interakcióba is léphetünk vele, aminek nem mindig örül. Ami érthető, lévén tolakodó taperolás és gyömöszölés nem szép dolog.

43.
43.
delphijos
Amúgy én sem a játék miatt szóltam, hanem arra reagáltam hogy túl prűdek vagyunk, ezért van bennünk feszültség. A játékkal ilyen szinten nincs gond, bár nem értem hogy abban viszont mi a buli hogy a bikinis csajokat lehet benne abajgatni. Mit ad ez hozzá az eredeti játékhoz? Hogy lehet bökdösni a mellüket, és szólnak érte?

A cenzúra meg nem azért van mert "valaki úgy gondolta" hanem mert tilos nemi szerveket mutatni. Csak ezek vannak kikockázva.
34.
34.
Ooorky
Akit érdekel ez az aberrált kultúra annak ajánlom ezt a blogot:

http://maji-de.reblog.hu/
32.
32.
Yanez
Ekkora japó beteges aberráltságokat, Uramatyám! Még nézni is bűn! Előrendelve.
30.
30.
bema695
Attól, hogy ti megálltatok az RTL-nél, még vannak, voltak és lesznek jó magyar filmek.
17.
17.
DON GONDOCS
Nincs is szebb annál mint amikor a VR hazatalál :D
16.
16.
PS4jacksony
hmmm.......Vibráló Joy.....VR szemüveg........ingerelni lehet a macákat......Hmmmm tuti lesznek olyanok akik szexuális segédezközként fognak ezentúl gondolni a konzolra :) :) :) Sebaj ezt is tudja ...... :)
15.
15.
kopic
#12: WTF ! Ez nagyon beteg.:S
12.
12.
Heldengeist
#9: Vannak még ennél durvább verziók is, csak azzal már lehet, hogy a modiknál is kihúznám a gyufát, úgyhogy arról inkább csak linket hagyok, nem rögtön képet. Mindenki próbálkozzon saját felelősségre.
9.
9.
#3: Ezt és Hunrova írását bárcsak ne láttam volna, beteg mindkettő :(
7.
7.
Nothing
Pff...lassan elkelne már egy címváltoztatás a franchise-nak, mondjuk "Segg or Csöcsök".
3.
3.
Heldengeist
#2: Papírzsepi, ugyan, annál már sokkal előrébb tart a tudomány.
ezgif-1320694410.gif
2.
2.
Hogy örül neki a csóka, már csak a papírzsepi dlc hiányzik ehhez a remek játékhoz.
1.
1.
DarkLord
Milyen maradiak voltunk nekünk még csak ÖKM jutott fiatal korunkba :D Most meg szegény gyerekek .. ez a VR is tuti a pornóban fogja elérni a legnagyobb sikerét nem a játékokban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...