FIFA 17 - jövő héten jön a demó

  • Írta: Shifty
  • 2016. szeptember 7.
  • Letöltés
Link másolása
Garreth Reeder, az EA vezető producere a Gamereactornak adott interjúban megerősítette, hogy jövő héten kedden érkezik a FIFA 17 várva-várt demója. Az viszont még mindig tisztázatlan, mit tartalmaz majd a próbaverzió.

Jövő héten kedden, vagyis szeptember 13-án debütál a FIFA 17 korábban már belengetett demója. Mindezt Garreth Reeder, az EA vezető producere árulta el a Gamereactornak, bár az még mindig tisztázatlan, hogy pontosan mit rejt majd a próbaverzió.

A magazin értesülései szerint a Gamescomon is kipróbálható változatot kapják meg a rajongók, vagyis nagy valószínűséggel a Real Madrid, a Manchester United, a Chelsea, az Olympique Lyon, a Paris Saint-Germain, a Seattle Sounders, a Tigres UANL, a Bayern München, a Monaco, a Gamba Osaka, az Inter és a Juventus csapatai lesznek játszhatóak. A mérkőzéseket a Stamford Bridge, a Suita City Football Stadium és a Centuitylink Field pályáin játszhatjuk le.

Nemrég egyébként az is hivatalossá vált, hogy a sorozat legújabb részében már nem Messi, hanem Cristiano Ronaldo lesz a legértékesebb játékos.

A FIFA 17 szeptember 29-én jelenik majd meg PC-re, PS4-re, PS3-ra, Xbox One-ra és Xbox 360-ra.

4.
4.
genius95
Egyébként új-zélandi profillal még így is lecsíphető pár nap a demóig, azaz elvileg már most szombaton játszható annak, aki rendelkezik ilyen profillal. :-)
3.
3.
Dízel
12 csapat és 3 stadion? nem rossz. Lassan meg se kell venni a játékot. :D
pláne aki Chelsea-s! a csapatuk és a stadionjuk is benne van. :D
2.
2.
MikelGun82
Már jó ideje megvan a dátum, mégis mindenki minden nap kérdezgeti, hogy nem ma jön? Pedig az xy.com-on úgy olvastam, és a hentes is azt mondta :D
1.
1.
elgeri
Régebben még valahonnan az volt nekem feljegyezve, hogy egy héttel később lesz a demó.
De soha rosszabb hírt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...