Van esély az újabb Killzone-játékokra

  • Írta: Shifty
  • 2016. szeptember 7.
  • Hír
Link másolása
A Game Informer októberi kiadásának címlapsztorija a Guerilla Games következő játéka, a Horizon: Zero Dawn lesz. A stúdió vezetője, Hermen Hulst ennek apropóján interjút adott és a Killzone jövőjéről is mesélt.

A Guerilla Games stúdióvezetője, Hermen Hulst a Game Informer októberi számában adott interjúban elmondta, a Killzone-sorozat egyértelmű lezárást kapott a 2013-ban megjelent Shadow Fallal, de ez nem jelenti azt, hogy minden ajtó bezárult volna egy lehetséges folytatás előtt.

Hulst úgy fogalmazott, hogy a Killzone a Guerilla számára egy meghatározó, fontos cím, a csapat imádja a sorozatot, és bár úgy érzik, a történet lezárult, ugyanakkor meg van rá az esély, hogy valamikor a jövőben új epizóddal tér vissza a PlayStation-exkluzív shooter. 

Nem ez az első alkalom, hogy biztató hírek érkeznek a franchise jövőjével kapcsolatban. Alig egy évvel ezelőtt szintén Hulst volt az, aki a Horizon: Zero Dawn kapcsán elárulta, egyelőre új játékukra koncentrálnak, így korai lenne a Killzone-sorozat jövőjéről beszélni, de sejtelmesen akkor is megjegyezte, hogy a Horizon munkálatai után sem áll meg az élet náluk - igaz, arról csak később lesz érdemes beszélni.

A Killzone-sorozat első része 2004-ben jelent meg, amit aztán két évvel később követett a PSP-s Killzone Liberation. Három évvel később kaptuk meg a sorozat egyértelmű folytatását, majd rá két évre, 2011-ben a Killzone 3 is bemutatkozott. A széria utolsó felvonása a Killzone: Mercenary és a már említett Killzone: Shadow Fall volt.

A Horizon: Zero Dawn 2017 februárjában jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-en.

12.
12.
Ra1D3n
Hát nem tudom, szerintem hagyják a francba. Mondanám, hogy szódával elmegy a széria, de kurvára nem...
11.
11.
shatterhand
Az egyik legjobb sorozat ps-n.
2. része mai napig pazar és változatos, nem scrippelt. Ahol fújt a szél és felrobbant egy hordó brutáljól fújta a szél a lángot. A 3. multijában meg dettó volt random hóvihar mint most a bf1-ben.
Az uccsó rész már túl színes volt nekem. pff
10.
10.
NECROSMOKE
Sztm. az 1ik legjobb FPS amivel jatszottam. SF kivul az osszes megvan :)
9.
9.
Neo1989
Jó lenne , de a military csapat jellegét kérem vissza a Shadow Fall Single-ben nem volt valami jó. Inkább olyan legyen mint a 3.
8.
8.
PS4jacksony
A Killzone egy brutálisan hangulatos mai napig gyűjteményem "nem eladó" részét képezi...

Nagyon nagyon kellene egy újabb jó rész de a Shadow Fall tényleg nem volt az igazi.
7.
7.
dante92
Vitára jöhetne egy folytatás, illetve tényleg kiáltunk egy 2. és 3. rész ps4-es kiadásra!
6.
6.
kopic
#1: +1
Egyedül csak az 1.részt játszottam rongyosra PS2-n, a többit ytb-n néztem meg, de nagyon jók voltak azok is, a SF-t kivéve, mert az tényleg elég unalmasnak tűnt.

#4:
Szerintem kezd el nyugodtan a legelsővel.:)
5.
5.
dcba
#4: Az elso resz, az sztem mar elegge idejet mult, sztem nem tetszene, a masodik es a harmadik sztem baromi jo es izgalmas, a Vitas kiadas, elegge jo, az utolsomeg baromi unalmas. Ha erdekel a dolog, akkor ajanlom a Killzone 2-3t, esetleg ha van Vitad, akkor a Vitas Killzonet.
4.
4.
Ecneb
Minimálisan sem ismerem a szériát, érdemes lenne elkezdenem? Mire számítsak? Jó vagy csak közepes kategória?
3.
3.
#1: Egyetértek, alig bírtam végjátszani, annyira semmilyen volt, viszont a Killzone 2 brutális világába vagy a Killzone 3 gyönyörű helyszíneire visszamennék ismét egy remastered kiadásban :)
2.
2.
dcba
Mondjuk az eddigi reszeket kiadhatnak kicsit remasterelve 60 fpssel PS4re, erre talan meg vevo is lennek.
1.
1.
dcba
Ha olyan lesz mint a Killzone: Shadow Fall, akkor inkabb ne eroltessek. A tobbi Killzonet szerettem, de ez valami botranyosan semmilyen volt, kb ramentek arra, h villogjanak a grafikaval a PS4 megjelenesekor, de mint jatek, sztem unalmas es semmilyen volt es meg a Vita verzio is 10x izgalmasabb volt, pedig az csak egy kezikonzol kiadas volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...