Ingyenes a Tropico 4 a Humble Store-ban

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 9.
  • Letöltés
Link másolása
A Humble Store ingyenes Tropico 4 Steam-kulcsokat osztogat. Aki lecsapna a diktátorszimulátor-sorozat korábbi darabjára, az siessen, hiszen az ajánlat csap szeptember 10-ig él. Rögtön mutatjuk a linket!

Remek ajánlattal állt elő a stratégiák szerelmeseinek a Humble Store. Holnapig, azaz szeptember 10-ig minden érdeklődő ingyen megkapja a Tropico 4 steames változatát. A játékban egy banánköztársaság felvirágoztatása lesz a becses feladatunk, ugyanis egy félelmet nem ismerő diktátort személyesítünk meg benne.

A trópusi szigeten nekünk kell kiépíteni az infrastruktúrát. Rajtunk múlik, hogy az akaratunkat a nép kárán érvényesítjük, vagy viszonylag jó fejek leszünk.

A Steam-kulcs bezsákolásához először be kell jelentkezned a Humble oldalára, majd irány a Tropico 4 adatlapja, ahol a kosárba kell tenned a címet, végül kattints a "Get it for free!" szövegre. Ezután egy linket kapsz a saját kódoddal.

Kellemes zsarnokoskodást mindenkinek!

3.
3.
Normen1976
Óriási játék, akinek nincs még meg és szereti a stratégiai gamákat, ne hagyja ki. Hihetetlen jó hangulata van ! Mindegyik részét rongyosra játszottam :)
2.
2.
PaprikaJancsi
Meg jó kis leértékelések is vannak!
1.
1.
Extol
Nem mintha játszanék vele, de ami ingyen van és észreveszem azt általában fiókba vágom. Pár hónapja a Tropico 3-at is ingyen adták
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...