4K-s képeken a Mass Effect: Andromeda

Link másolása
Múlt héten a PlayStation 4 Pro bejelentése kapcsán új gameplay jeleneteket láthattunk a Mass Effect: Andromedából, most pedig kaptunk pár 4K-s screenshotot is a játékból.

Hosszú idő után a múlt héten végre belenézhettünk az új Mass Effectbe, amely ráadásul támogatni fogja a PlayStation 4 Prót is, így 4K-ban is élvezhetjük majd a játékot. Érkezett most pár új screenshot a címből, melyek akár háttérképként is tökéletesen mutatnak.


A BioWare emellett tovább reklámozza az N7 Day-t, mely november 7-én esedékes. Ekkor nagy eséllyel újabb információkat kapunk majd az Andromedáról.

10.
10.
user101
Megy a parasztvakítás aztán jön majd az 1440es felskálázott 4k és örülhetünk az immel ámmal stabit 30 fps-nek... Lesz még itt nemulass...
9.
9.
GAMEROD
Tudom, mindenkit hidegen hagy a magyar felirat, mégis az első nap ezrek rimánkodnak a magyarításért :) Nekem sincs bajom az angollal, viszont kényelmesebb saját nyelven játszani, és ha egyszer azzal kezdtem el, akkor ne vegyék el a lehetőséget a többi részben se. Mert azért illene legalább EU nyelveken kiadni a játékokat, de tudom az EU tagság is csak akkor számít ha szigorról, megszorításról van szó, pozitív dolgokba nem.
8.
8.
Derivel
#5: Valamit elnézhettél, mert a Mass Effect sosem volt a Witcher kiadójánál (CD Projekt). Gondolom, hogy az tévesztett meg, hogy az első rész hazai forgalmazója a CD Projekt Magyarország (mai nevén PlayON) volt. De valójában az első rész kiadója a Microsoft volt.
7.
7.
JBoy
#6: Szerintem is valami gebasz van vele, aztán ki tudja? A magyar felirat engem sem érdekel, orosz legyen aztán mehet a game. :D
6.
6.
Ecneb
#5: Ettől tartok én is, hiszen már mutogatnának mást, ha lenne más, persze lehet nem akarnak semmit sem leleplezni. A magyar felirat engem hidegen hagy.
5.
5.
GAMEROD
Ez a játék nem lesz kész 2017-re, ha még mindig nem tudtak valami változatos képsort, videót kiadni, csak ezt a sötét hangulattalan szart. Apropó, magyar felirat nuku lesz ismét, mivel már az Originen is megszűnt a magyar nyelv, köszi EA. Kellett rátenni a kezed a Mass Effectre. Eddig azért volt magyar nyelven mert a Witcher 3 kiadójánál volt, remélem a Witcher széria nem jut az EA-hoz.
4.
4.
leviske
#1: A Pro érkezésének apropója eleve a 4K és a VR.
3.
3.
Kolompár Tarzan
Egyszerű a dolog, nem mennek a boltokban a 4K TV eladások, mert drága én nicns rá tartalom. Mit tesz a gyártó? Beszáll egy nagy név mögé, betol egy rakat pénzt a fejlesztésbe, és kiköti, hogy csak 4K-ban menjen, vagy abban sokkal jobban nézzen ki.

Nem ez volna az első ilyen, beszéljünk akár a MS által támogatott fejlesztésekről, ahol ki volt kötve a friss DirectX kizárólagos használata, vagy egy 3D gyorsító kártya, vagy valami egyéb, másképpen eladhatatlan szar.

2.
2.
zozo76hun
marmint pro-n, azt meg lehet sejteni mivel fog jarni a reszletessegre nezve... :)
1.
1.
zozo76hun
na, megy a nagy 4k mizeria. nemsokara standard leaz, nix valasztas...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...