Battlefield 1 - a teljes pálya- és játékmód-felhozatal

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 21.
  • Hír
Link másolása
Kilenc pályával és hat játékmóddal rajtol a Battlefield 1, nem sokkal a premier után pedig kapunk egy újabb térképet, méghozzá ingyen. A DICE a játék hivatalos weboldalán részletezte a teljes tartalmat.

Közeledik a Battlefield 1 premierje, a készítők pedig annak rendje és módja szerint csöpögtetik az infókat a játékukról. A gépigény után a teljes pálya- és játékmódlistát lőtték fel a weboldalukra, kiderült, hogy kilenc (plusz egy) térképpel rajtol el a lövölde, és hat különböző játékmódban tehetjük próbára magunkat.

A pályák a következők:

  • Ballrom Blitz: a Maas folyónál járunk, 1918-ban, egy tiszteknek fenntartott palotában folyik majd csata. Hadd remegjenek azok a csillárok!
  • Argonne Forest: az argonne-i erdőben játszódó pályán zajlanak majd a legkeményebb közelharcok, a géppuskafészkek és a labirintusszerű bunkerhálózat biztosan okoz majd egy-két meglepetést.
  • Fao Fortress: a britek az olajra hajtanak, az Al-Faw-félszigetre azonban az Oszmán Birodalom erődítményén keresztül vezet az út.
  • Suez: a Szuezi-csatorna az első világháború egyik legfontosabb ellátási útvonala volt, alap, hogy meg kell szerezni!
  • The St. Quentin Scar: az alfateszt pályája, valószínűleg nem kell bemutatni. A helyszín Franciaország, ahol az idilli vidéki életet pokollá teszi a háború.
  • Sinai Desert: a bétateszt pályája, ezúttal a Sínai-félszigeten járunk.
  • Amiens: a Battlefield 1 pályafelhozatalának ez az egyetlen térképe egyelőre, amely egy nagyobb városban (pontosabban annak romjai között) játszódik.
  • Monte Grappa: az első világháború egyik utolsó nagy csatája az Alpokban, ahol az Osztrák-Magyar Monarchia az egyik főszereplő.
  • Empire's Edge: a háború még az Adriai-tenger egyik kis mediterrán falujába is eljutott.


A galériánkban néhány új screenshotot is találtok (katt a fenti képre) a pályákról, emellett érdemes megemlékezni a decemberben érkező ingyenes térképről, a Giant's Shadow-ról is, amin egy léghajó roncsa terpeszkedik majd.

Indul a galambvadászat!

Játékmódok tekintetében két újdonságra számíthatunk a klasszikus Conquest, a Domination, a Rush és a Team Deathmatch mellett.

Az Operations már korábban is bemutatkozott, afféle multiplayer kampányról van szó, amely során több körön, pályarészen kell átküzdenünk magunkat. Az események összefüggnek, az előző körben lepusztított területeket látni fogjuk a folytatásban is.

Emellett megerősítették a War Pigeons játékmód érkezését, amely a Capture the Flag helyi megfelelője: a feladatunk az, hogy megszerezzük és biztonságos helyre vigyük a pályán véletlenszerűen felbukkanó postagalambketreceket, majd a galambok segítségével  tüzérségi támogatást kérjünk.

A Battlefield 1 október 21-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, a tartalom jövőre pályacsomagok formájában bővül tovább.

11.
11.
ollie92
#10: kispesti, nem érted ....4-ben mi azon dogfight, hogy rád lőnek aktív radar rakétákat ?
Meg 25%-al simán elmenekülnek és órákig köröztök. Itt nincs ilyen, ha eltalálnak az kihat az irányításra is ! Na meg ne is mondjam, hogy végre nincsenek buzi hőkövetők, meg ilyen noob cuccok. Csak sima skill és taktika, meg persze a szerencse :)
10.
10.
KőbányaKispest
#9: Mondod ezt, hogy szarok, miközben a vanillákon tolják a legtöbben. Köztük én is. Most akkor kicsit se voltál szubjektiv.
9.
9.
ollie92
Ja és még elfelejtettem hozzátenni, hogy lesz AIR SUPERIORITY !!!
Méghozzá 64 fős !!!! Teljesen újradolgozták a játékmódot, tehát igazi dogfightok lesznek az égen :)
7.
7.
logic5
Jó lesz ez.. Akinek nem kell, ne vegye meg. Qrvára ennyi... Fikamajmok!
6.
6.
ollie92
Nemtudom mit picsognak sokan, ez egy nagyon is jó kezdés.
BF 3 - 9 MAP (jó pályák)
BF 4 - 10 MAP (hányadék pálya tervezés)
BF H - 11 MAP (1 csupán a bankjob esti változata)

Amúgy azért furának tartom ,mert az alphánál az egyik DICE-os azt nyilatkozta, hogy alapban 10 pályával fognak nyitni. De gondolom mivel sokan rinyálnak a prémium miatt, így az egyiket kiszedték és odaadják, mint "FREE", hogy legyen minek örülni. Remélem, nagyon remélem a pályadizájnerek kitettek magukért, a BF3/ BFH térképek elég jók lettek, de a BF4-ben az alap felhozatal színvonalon aluli. Bár sokakat nem győzött meg a Sinai map, mondhatom, hogy az alphában lévő sokkal szebb és hangulatosabbra sikerült :)
5.
5.
kopic
9 pálya édeskevés, már nem azért...
A jónépet majd ismét lehúzzák a rengeteg fizetős dlc-vel oszt annyi.
4.
4.
DarkLord
Az Alpha-ban lévő pálya esőben baromira adta, míg a bétában lévő nem annyira, de ennek ellenére egyre jobban élveztem rajta a csatát. Az erdő tuti frankó lesz és a város meg gyanítom a legkeresettebb pálya lesz az egész játékban. Én is benevezek a játékra. Ha elszórakozok vele kb. 100 órát, akkor már megérte nekem. Annyi, pedig lesz benne úgy, hogy nem unom meg a kampánnyal együtt tuti.
3.
3.
Hunszi
Soha életemben nem vettem nyitánykor BF-et vagy COD-ot...de ezt első nap tuti beszerzem, engem megvettek kilóra, szóval megadom már első nap nekik a bizalmat.
2.
2.
KőbányaKispest
9 pályával nem estek túlzásba már nem azért.
1.
1.
lesik20
Féltem hogy újra nyomak egy Battlefrontot és kiadnak 4 pályát.

Bár örülnék ha a norma inkább 10-16 között lenne (mint a Battlefield 2-nél) de sajna le kell húzni a sok játékost.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...