Battlefield 1 - információk a kampányról

  • Írta: Shifty
  • 2016. szeptember 26.
  • Hír
Link másolása
Ugyan a Battlefield 1 megjelenése már nagyon közel van, a játék kampányáról ezidáig semmit se lehetett tudni. Szerencsére az amerikai korosztálybesorolásért felelős ESRB elhintett néhány részletet.

A Battlefield 1 kampányáról eddig nem sokat lehetett hallani. A zárt alfateszt alatt ugyan kiderült, hogy több hős szemszögéből élhetjük át a hat fejezetre osztott történetet, de a DICE és az Electronic Arts azóta is inkább a játék multiplayer módjának népszerűsítésére helyezte a hangsúlyt.

Az amerikai korosztálybesorolásért felelős szervezet, az ESRB viszont honlapján ismertette a játék rövid leírását, benne a sztorimód részleteivel.

Ebből kiderül, hogy az egyjátékos módban az I. világháború számos jól ismert helyszínén megfordulunk majd. A történet előrehaladtával több szemszögből ismerhetjük meg a háború borzalmait, így belebújunk majd egy repülőgép pilóta, egy lázadó katona, egy futár és egy tankot irányító csapat egyik tagjának a bőrébe is.

A leírás azt is megerősíti, hogy a játék nem mentes az erőszakos jelenetektől, így amikor lángszóróval pörkölnek oda a csapattagjainknak, fülsüketítő sikolyok kísérik majd társaink haláltusáját.

A Battlefield 1 szerencsére az Origin Accessen és az EA Accessen keresztül előbb játszható lesz, egyébként pedig október 21-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

59.
59.
Obsidian77
#56: én hiába néztem nem találtam semmit :DDDDDD de lehet én vagyok béna :D
56.
56.
kopic
#55: Es te el is hitted...az OMM csak a multiban lesz benne, mashol kérdeztem es oldalakon is irjak.

SztarWarsz: Ha igy lesz, küldj linket rola.
53.
53.
Obsidian77
Remélem hogy benne lesz a Monarchia :) !
41.
41.
LtK
Igen , en is remelem , hogy vegre nem egy ZS kategorias sztorit kapunk a BF-hez. Igazan raferne a sok elrontott ziccer utan.

Off : #30 #31 miert nem mentek privatba? Feltunesi viszketekseg? Par napja is szetvolt frocsogve az egyik komment szekcio veletek . Persze nem tiltott , csak eppen kegyetlenul nem illik ide.
39.
39.
ollie92
Az én szerény véleményem az, hogy a Battlefieldnek abszolút nem kell single.
Dice elég jól kitalálta a BC1 & BC2 sztoriját.
Pörgős és érdekes volt. Ha olyasmi stílust folytatnának, király lenne WWII témát folytatni. Brigantyk formámban kb. Sajnálom, hogy azt a sok dellát és munkaerőt nem a multi fejlesztésére költik. BF3 & BF4 csak akkor vittem végig, mikor nem volt net :D Akkor is csak undorral, végigkínlódtam, hogy nyissam ki a fegyvereket multiban. Bár kitudja, lehet az első VH kampány érdekes lesz, ma full story trailer-t adnak ki, szóval stay tuned !
32.
32.
Henry82
Na jol van puszikasok meg kutyuskasok, menjetek mashova enyelegni, itt komoly dolgokrol van szo. 50 oras kampanyt akarok, meg olyan multit, amitol meg jovo karacsonykor is dagadnak a szerverek!Hiaba no, amiota a 40 fontos jatekokbol egy varazsutesre 50 fontosak lettek, nekem is megnottek az igenyeim
30.
30.
Zoli0705
#29: Elnèzèsèt, ezèven lett beteg, nem tudom mièrt azt ìrtam "tavaly"
21.
21.
Zoli0705
Nagyon remèlem hogy nem ubi szintű lesz a kampàny hanem minősègi. Ha ìgy lesz akkor termèszetesen vètel.
19.
19.
#7: Fú, de benyalt valaki. Ne zavarjon, hogy Fannika így nézhet ki a valóságban: http://www.japantimes.co.jp/wp-content/uploads/2015/04/p23-ladybeard-a-20150426.jpg
Viszket a tenyerem a puszis, retardált hozzászólásaitól.
18.
18.
DON GONDOCS
Másik oldalon írják hogy a héten kap trailert a kampány.
14.
14.
kopic
Tuti, hogy valami rakás xar lesz a sztori, mint a 4 esetében.:S
3.
3.
2.
2.
csabuszflash
Szerintem a téma komolysága megköveteli a nagy storyt ha nem is viszont izgalmas küldetések bemutatását. A 3at meg 4et nem lesz nehéz felülmúlni.
1.
1.
Inferno
Ejjha kb egy kevesebb mint egy hónappal a megjelenés előtt szó van a kampányról....TAPS TAPS! Érdekel h legalább trailer lesz e hozzá vagy azt is leszarják. Sajnos a storytól nem várok sokat de jólenne ha a 3 a 4 és a Hardline után összeraknának egy érdekes storyt!!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...