Serious Sam - két hét múlva rajtol a VR-os kitérő

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 4.
  • Korai verzió
Link másolása
A Devolver Digital és a horvát Croteam jelentése szerint két hét múlva esik be a Serious Sam VR: The Last Hope Early Access-változata, Komoly Samu soron következő vérfürdőjéhez egy HTC Vive a beugró.

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az új Serious Sam címe kiválóan összefoglalja a játék történetét - csalódtunk is volna, ha ez másképp lenne! Eszerint az emberiség az utolsókat rúgja, Mental és lehetetlen serege sanyargatja a Földön élőket, Sam "Serious" Stone azonban nem adja olyan könnyen magát, az ellenállás élére áll, beutazza a galaxist és leszámol a gonosszal.

Mindezt persze a saját, jól ismert stílusában teszi, változatos arzenállal és rengeteg tölténnyel szerelkezik fel, bármi is jön majd szembe, az minimum darabokra robban majd. A küldetések között egyre ütősebb eszközökre tesz szert hősünk, és különböző power-upok is segítik majd akciói során.

Ha játszottál már Serious Sammel, valószínűleg képben vagy, az alapok változatlanok, az elsődleges újdonságot itt a VR-támogatás jelenti. A játék Early Access-változata október 17-én rajtol el a Steamen, 40 euróért vehetik meg azok a játékosok, akiknek van otthon HTC Vive-juk. A fejlesztők Oculus Rift-támogatást is szeretnének, arra viszont csak később, az Oculus Touch megjelenése után számíthattok.

A Serious Sam VR végleges változata egyébként drágább lesz, igaz, jóval több tartalmat ígérnek bele a horvátok. Azt viszont már most leszögezte a csapat, hogy az Early Access-kiadás is egész stabil, viszonylag kevés buggal és összeomlással találkozni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...