Xbox One-on is megjelenik a Furi

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Az idei év egyik legnagyobb meglepetése a Furi volt indie fronton. A melankolikus hangulatú akciójátékban kizárólag bossharcokat vívhatunk, ráadásul a látvány is teljesen egyedinek számít. Jó hír, hogy az anyag végül multiplatform lesz.

A Furiban pokolian nehéz párbajokat vívhatunk egzotikus főellenségek ellen, a hangulatnak a zenék és az egyedülálló művészeti stílus kiválóan megágyazott. A játék a PlayStation Plus júliusi felhozatalának része volt, de a PC-sek sem maradtak ki belőle.

A fejlesztő egy régi adósságát törlesztette a legfrissebb bejelentéssel: bizony, a Furi Xbox One-on is napvilágot lát. Ráadásul a port exkluzív tartalmakkal is fel lesz vértezve, többek közt egy eddig soha nem látott bosst is legyűrhetnek a Microsoft konzoljának tulajdonosai.

A játékmenet persze nem változik, könyörtelen kardpárbajok várnak ránk, a művészeti stílusért az Afro Samurai készítője, Takashi Okazaki felel. A fejlesztés kulisszatitkaiba itt és itt nézhetsz bele.

Az Xbox One-os port pontos dátumára még várunk.

4.
4.
DollSyndrome
#3: Szerintem nagyon jó muzsikákat raktak össze hozzá. Bár 5 perc után nem nagyon fog érdekelni a zene, mert összeomlik az idegrendszered a játéktól.
3.
3.
Mortis
ehhez írt zenét Carpenter Brut, ha jól emlékszem. valaki, aki szintén synthwave-kedvelő s játszott a játékkal: milyen a soundtrack, hogy illik a játékmenethez?
2.
2.
strike19
#1: Én is PS+on.Annyit játszottam hidegen hagyott az egész játék.
1.
1.
DarkLord
A játék , amivel játszottam azóta 10 percet...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...