Star Citizen - novemberig ingyen alfázhatunk

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 24.
  • Korai verzió
Link másolása
Érdekel a nagyszabású űrszimulátor, de pénzt még nem adnál érte? Akkor itt a te időd: október végéig bárki ingyenesen kipróbálhatja a Star Citizen alfaverzióját, mindössze egy promóciós kódra lesz szükséged.

A Cloud Imperium Games alkotása már négy éve készül, és még mindig nem tudni pontosan, mikor érkezik. A közösségi pénzből finanszírozott játék modulokból épül fel, amelyek külön-külön jelentek és jelennek meg, beleértve a folyamatosan bővülő alfaverziót is.

A fejlesztők úgy gondolták, itt az ideje az új kóstolónak, ezért mindenki számára elérhetővé tették a klienst október végéig. Ahhoz, hogy játszani tudj, be kell ütnöd a hivatalos oldalon a "Fall2016" promóciós kódot, és máris töltheted, ráadásul a F7C-M Super Hornet űrhajót is kipróbálhatod.

Az alfában kicsit repkedhetünk az univerzumban és összecsaphatunk az ellenséggel, de természetesen mindez csupán egy apró része a végleges játéknak. Az egyjátékos kampány, a Squadron 42 csak jövőre érkezik.

8.
8.
KopyAti
Mire kész lesz, addigra mindenki végigjátszotta!
7.
7.
GAMEROD
A Mass Effectet is ilyenre kéne megcsinálni hogy mi repülhessünk bolygóról bolygóra. De egyes pletykák szerint lehet majd benne repkedni, így legyen.
5.
5.
Angelwing
Egy vasat nem fizetnék érte előre, de ez a játék brutál jól néz ki.
3.
3.
Perseus84
#2: Nah pont a harom "Ászt" soroltad fel. Inkabb keszuljon sokaig minthogy ezek vegyek kezbe mert abbol csak bukata lenne 100%
2.
2.
leviske
#1: Ettől azért nem félek, de sanszos, hogy a nagyon nyitott és hosszadalmas fejlesztés valószínűleg abban fog végződni, hogy a konkurencia felnő a feladathoz.

Annál nagyobb pofára esés meg nem lehet, minthogy vár az ember egy kifizetett játékra 6-8 évet és megkapja azt, amit egy addig esetleg ismeretlen Ubisoft/EA vagy Activision franchise is nyújt.

Ráadásul a játék egyik legnagyobb durranása az új API-k ÉS a Linux egymással való keverése volt, ennek ellenére -amennyiben jól tudom- a Linux-os variáns még mindig nem elérhető public tesztelésre. Pedig azon a platformon nagyobb szükség volna a játékra (akár alpha állapotban), mint Windows-on.
1.
1.
szinkron
Unokáink sem fogják látni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...