Jóval sikeresebb elődjénél a Shadow Warrior 2

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 24.
  • Biznisz
Link másolása
A hétvégén a Flying Wild Hog bejelentette, hogy négyszer több példány talált gazdára a Shadow Warrior 2-ből az első héten, mint az elődjéből. Hamarosan ingyenes tartalmakat kapunk, beleértve az ultra nehéz challenge módot.

A Flying Wild Hog történetének legnagyobb nyitányán van túl, a Shadow Warrior 2 abszolút felülmúlta a kis csapat várakozásait. A megjelenést követő első hét adatait nézve négyszer több példány fogyott a folytatásból, mint a 2013-as Shadow Warriorból. Régivonalas shooterekre igenis van igény.

A stúdió vezetője, Michal Szustak szerint nem is lehetnének boldogabbak, hiszen egy alig 75 főt foglalkoztató lengyel csapatról van szó, akik szívüket-lelküket beletették a játékba. A rajongók és a kritikusok is imádták a Shadow Warrior 2-t.

A jó hír örömére a készítők hamarosan ingyenesen elérhetővé teszik mindenki kedvenc katanáját, a Nobitsura Kage-et. És ez még nem minden! A csapat gőzerővel dolgozik a játék következő ingyenes frissítésén, amely új küldetéseket, még több fegyvert, co-op nindzsakaraktereket tartalmaz majd, nem beszélve az ultra hard challenge módról.

A konzolos verziók 2017 elején érkeznek.

3.
3.
GAMEROD
Redneck Rampage-t is újraéleszthetnék, már csak az hiányzik a régi nagy fps nevek közül.
2.
2.
DollSyndrome
Szeretem az első részt. Jövőre jöhet ez is.
1.
1.
Mortis
jobb is ha jön valami erősebb nehézségi fok, mert én, aki nem vagyok egy kifejezetten nagy FPS-huszár, meglehetősen könnyen jutok előre a legnehezebb fokon, coop-ra belőtt szörnymennyiséggel, miközben egyedül játszom.
amúgy tényleg sokkal jobb lett, mint az első. kicsit sok benne a viccesnek szánt de közben csak idegesítő és kínos beszólás, de az akció nagyszerű.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...