Dishonored 2 - vedd vissza, ami a Tiéd!

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 24.
  • Videó
Link másolása
Élőszereplős előzetessel hangol a Bethesda a Dishonored folytatásának közelgő megjelenésére. A kedvcsináló Emily és Corvo szemszögéből igyekszik megragadni a folytatás esszenciáját.

A Dishonored 2 november 11-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A játékról írt előzetesünkben alaposan kiveséztük, mi is vár majd ránk benne.

8.
8.
imchristailor
#4: Oszinten nem ertem, hogy ez, hogy jon ahhoz, amit en irtam. Bar a "szar fos" es "verik a pocsuket" utan csak atfutottam, mert ereztem, ahogy butulok csak attol, hogy olvasom a kommentedet.
6.
6.
Őrnagy
Én kb 10 éve vagyok gamer (előtte inkább trinker voltam), azóta hallgatom, hogy a BF sztorija fos. Mindenk tudja, hogy a multira van kihegyezve, azt annyi, nem? Májusban vettem egy Opel Zafirát, sírhatnék, hogy nem fekszi az utat, és lassú, de nem teszem, mert ez egy családi autó, EZÉRT vettem! Aki BF-et vesz, tudja mire számítson.
4.
4.
Zoli0705
#3: Komolyan nem èrtem, tènyleg ez a mai minősèg?
A RENGETEG SZAR FOS előrecsomagolt batlefront meg battlefield, Cod, assassin creed .................
... (az ùj Battlefield 1 is egy foshalmaz, csak azèrt verik a pöcsüket most erre mert a jàtèk tèmàja amùgy is megmozgatja az ember fantàziàjàt, de maga a jàtèk a "szìnèszek", a kor èlethű àbràzolàsa, törtènet........ kb egy D kategòriàs filmdràmànak felel meg)
Mindenki rinyàl, sìr ,kritizàl az ùj konzolok "gyenge" tudàsa miatt ami a grafikàt illeti. De egy kezèn megtudja szàmolni az ember hàny olyan jatèk kèszült mondjuk 3-4evre visszamenően ami tènyleg minősègi ès AAA cìm. Lòfaszt van itt a grafikàval problèma, csak a sok retardàlt mint valami abberàlt fùjja az fps szàmot. Majd ha minden harmadik jàtèk olyan szinten lesz amire azt lehet felhozni hogy ezeknèl màr csak a grafikàn lehet javìtani, na akkor talàn el lehet gondolkozni hogy a grafikai "tudàs hàtràltat". De eddig csak lòf..z es estifèny
3.
3.
imchristailor
#1: Uh, már megint legnehezebb fokozaton is rohadt könnyű lesz a játék. :(
2.
2.
imchristailor
Az eddigi trailerek tetszettek, ez kicsit cikisre sikerült szerintem, van egy-két jó effekt, de a nagyja olyan cringy.
1.
1.
Zoli0705
Itt egy elèg jò gameplay;
https://m.youtube.com/watch?v=s-26pjDS238

Az màr most làtszik hogy az AI egy idiòta
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...