Doom - már a Cacodemont is irányíthatjuk

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 28.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett az id Software lövöldéjének második fizetős DLC-je, a Hell Followed. Ezúttal is a többjátékos mód kapott új tartalmakat: a friss pályák mellett egy új szörny, a Cacodemon is játszhatóvá vált.

Folyamatosan bővül a Doom multis felhozatala. Az új expanzió három pályát (Argent Breach, Molten és Orbital) és egy új játszható rémet, a Cacodemont tartalmazza. Ami a fegyvereket illeti, a Hell Followedbe bekerült a Reaper nevű mordály, illetve a Threat Pulse szett, emellett új páncélkészletek, minták, tauntok váltak elérhetővé.

A csomag 15 dollárt kóstál, de része a 40 dolláros szezonbérletnek. Még egy DLC-t érkezik a Doomhoz valamikor a jövőben.

Multizni most kimondottan ajánlott, hiszen a hétvégén minden megmozdulásunkért dupla XP jár.

3.
3.
TDavid22
Milyen platformon játszod? Csak mert lehet hogy azért nem találsz senkit vagy csak keveset mert nincsenek a portok beállítva... nekem is ez volt de már jó és találok játékosokat. És én nagyon szeretem, nagyon jó lett ez a dlc (az első tényleg gagyi volt egy kicsit).
2.
2.
GODL1KE
Ja és a kutya nem játszik multiba 5 perc 1 meccs.
1.
1.
GODL1KE
70 giga a játék multival együtt. Kérdem én miért nem szedték ketté a singlet és a multit? végigtoltam 3 szor a singlet 2 hónapig multiztam köszi uninstall..és ez a fizetős dlc is szánalom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...