Robinson: The Journey - trailer a premier elé

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 31.
  • Videó
Link másolása
A jövő héten élesedik a Crytek következő játéka kizárólag PlayStation VR-ra. A sci-fi kalandjátékban egy dinoszauruszokkal teli bolygón próbálunk meg túlélni, miközben számtalan titkot fejtünk meg. Érdemes megnézni az új trailert!

Az embert alapvetően nem a dinoszauruszokkal teli együttélésre tervezte az evolúció, a Robinson: The Journey világában nem ő áll a tápláléklánc csúcsán. Ezt az apróságot leszámítva egy ígéretes kaland veszi kezdetét, amit a PlayStation VR killer appjaként is felfoghatunk. A látvány tényleg lehengerlő, a titokzatos táj tele van felfedeznivalóval és kihívásokkal.

A játék november 9-én érkezik PlayStation VR-ra.

10.
10.
user101
#6: Vagy, mert nem volt rá igény... :D
6.
6.
exonic
Ezt az előzetest mintha már láttuk volna ... :)
Én személy szerint nem bánom hogy VRra fejlesztenek pedig nincs is VRom. A gond rengeteg technológiával az, hogy nem érkezik rá támogatás így nem terjednek el.
A VR is csak akkor fog berobbanni ha érkezik rá tartalom, amit a Robinson csak erősíteni fog, legalábbis személyesen a Demo végigjátszása után én elkönyvelek!
Egy másik példa erre a PS Pro, ezt ügye elsősorban 4K-s tévékre szántak, ami jó ötlet hisz valahol el kell kezdeni azok támogatását is.
Gondoljunk csak a rengeteg technológiára mely már a feledésbe merült azért mert szimplán nem jött rá tartalom...
3.
3.
crytek
#2: Nem fog elég sok "vasat" tartanok most a tüzbe szerencsére....
Csak kár hogy nem azzal foglalkoznak már amivel régen ... single player game-eket csináljanak ami nem vr otvar és nem only multis fostenger.

Azért bízom benne,hogy ők is észlelik, hogy ezeknél a híreknél a kutya se azt irja defasza de jó hanem minden komment Crysis-t tartalmaz. Ehhez értenek ezt kéne erőltetniuk. Látszólag van ötletük tehát nem debilek csak össze kéne végre hozni már egy jó cumot.
2.
2.
#1: Egy ilyen szar cégnek már rég csődbe kellett volna mennie.
1.
1.
crytek
Ahogy a facebookon is minden szarhoz ami nem Crysis vagy Ryse hír csak a szokásosát tudom írni. Végre befejezték. Mehetnek fejleszteni a Crysis és Ryse folytatást
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...