Hellion - jövőre jön a bázisépítős túlélő űrkaland

  • Írta: Shifty
  • 2016. november 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Formálisan is bemutatkozott a Zero Gravity csapatának következő játéka, a Hellion, ami egy belső nézetes, túlélő-sandbox kaland lesz. A sci-fi körítéssel felvértezett alkotás 2017 elején debütál, először a Steam Early Access kínálatában.

A horvát Zero Gravity legújabb játéka, a Hellion 2017 januárjában mutatkozik majd be, méghozzá első körben a Steam Early Access kínálatát erősítve. A tervek szerint a játék egyszer vegyíti a túlélő horrorkalandok és az űrszimulátorok sajátosságait. A történet ennek megfelelően egy olyan Naprendszerben játszódik, ahol többek között extrém magas hőmérsékleti viszonyokkal, halálos sugárzással találjuk szembe magunkat. A túlélésünket alapvető erőforrások, mint például levegő, víz, benzin gyűjtögetésével alapozhatjuk majd meg.

A Hellion pedig nem más, mint az a cél, ahova a 23. században játszódó sztori szerint embereket küldtünk, méghozzá azért, hogy kolonizálják a planétát. Emberek milliói ébrednek majd a mélyalvásból, miután közel 100 éven át utaztak, hogy meghódítsák új otthonukat. Amikor viszont magukhoz térnek, nem találnak mást csak pusztítást és romokat, az előre küldött állomás pedig üres.

1.
1.
luzsi04
Par hónapja futottam bele egy videoba erről a játékról, azóta néha-néha ránéztem a hivatalos oldalra mikorra várható.
A videó, infók alapján várós, de az early access miatt nem bizakodok annyira.
Egy hasonlóan túlélős játék, The Long dark mar nagyon-nagyon-nagyon régóta EA, de a beígért sztorimód sehol, pedig egy gyöngyszem amúgy.
Remélem Hellion nem fog hasonló pályát befutni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...