Conan O'Brien és a Final Fantasy XV

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Conan O'Brien a Final Fantasy XV-öt szemelte ki magának a Clueless Gamer következő felvonásához, és Elijah Wood társaságában őrjöngött egy adagot a várva-várt JRPG-n.

Két hét múlva végre boltokba kerül a Final Fantasy XV, és bár a Square Enix mindent megtesz, hogy a sorozat egyik legnépszerűbb részévé tegye a játékot, ahogy az a Clueless Gamer legutóbbi epizódjából is kiderül, nem mindenki fogja megszeretni a JRPG-t. Conan O'Brient például egyik tesztalanya sem akasztotta még ki ennyire:

5.
5.
Thor Vath
#4: *számít = tűnik (már fáradt vagyok)
4.
4.
Thor Vath
#2: Nekem az említett 75 óra inkább a tiszta végigjátszási időnek számít - annak a fazonnak se volt fogalma arról, hogy mit beszél :)
3.
3.
Hab
#1: Japánban ez teljesen normálisnak számít, és ahogy te is említetted az előző Final Fantasy-kben sem volt nagyon másképp.
Persze én is örülnék ha egy szakállas badass lenne a főhős, de ha kijön PC-re akkor biztos kipróbálom.
2.
2.
csongor1996
Nem értek a FF-hoz, de komolyan 3 napig tart egy boss? :D
1.
1.
Yetikoma
Ez a Montague család élet érzés még elmenne, de nekem ezek a metro szexuális pozőr emósok teljesen elvették a kedvemet a játéktól. Lehet azért van mert valami rejtett ön károsító hajlam miatt végig néztem a The Twilight sorozatot és így ha már csak hasonló (üres) karaktereket látok akkor nekeme megszólal a vészcsengő.
Pedig nagyon vártam és a világa ennek ellenére nagyon tetszene. Kár érte. (Persze Cloud és Sephiroth sem az a tipikus alfa hím karakterek voltak, de ezt soha nem is bántam. Itt viszont már úgy érzem közelébe sincsenek ezek a krakterek a FF hero hangulatnak).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...