A GameCube elpusztíthatatlan - bizonyíték itt!

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha másért nem is, de strapabírósága miatt érdemes beruházni a Nintendo konzoljába - ezt pár lelkes srác bizonyította be egy teszt során, melyről videó is készült.
Ha másért nem is, de strapabírósága miatt érdemes beruházni a Nintendo konzoljába - ezt pár lelkes srác bizonyította be egy teszt során, melyről videófelvétel is készült.



Mint azt láthatjátok az autókázás után a gép szimplán küllemre változott meg: a teszt utáni kipróbálás alapján állapítható meg, hogy az tökéletesen működik - kíváncsiak vagyunk, hogy a Wii is hasonlóan jókötésű masina lesz-e. Persze jó poénnek tűnik mindez (tény, hogy az is), ám ennek ellenére nem ajánljuk senkinek konzoljának efféle sétáltatását. Maximum saját felelősségre.
9.
9.
aMGEE
Ezt a két köcsögöt!!!Há ez már abszurd!Vajon a kutyájukat is így sétáltatják?
8.
8.
Ca$h
Hát ez kész! Idióták! Én meg már lassan egy éve azon szenvedek, hogy hogyan tudnám megvédeni a psp-met a portól és karcolásoktól anélkül, hogy ragasztos lenne ezektől a fosadék képrenyő védőktől... LoL! :)))
7.
7.
Roly
lol ti komolyan azt hiszitek, hogy amerikában (vagy egyéb nyugati országban) egy havi fizetésbe kerül egy konzol? :DD

ez olyan, mintha te bemennél a használt mobil boltba, és vennél egy 5 éves nokiát 2500 ftért, majd emgnéznéd mennyit bír.

(az arány a lényeg!)
6.
6.
Guppi
Nkább adta volna nekem!!!!
5.
5.
pstomi
Ha majd veszek Wii-t ezt a kocsiat kiprobűlom.
4.
4.
Nintendo
Hát nekem a kedvencem a nintendo ezt még a mevem is elárulja:). Szal én annyit tudok mondani hogy az egyiküknek kellet volna a kötél végén lennie.
2.
2.
handrx
Én is utálom az ilyen embereket!!! Szarháziak jó dolgukban már nem tudják mit csináljanak. Ezek se a kis havi fizetésükből élnek, az is biztos! Mert akkor nem szórakoznának a nem kis idő alatt össze gyüjtött pénzükön vásárolt consolal! Huligánok. :@
1.
1.
Daks
fejberugnam az osszes ilyen kisgyereket aki ezzel szorakozik apu kocsijaval... mindazonaltal tisztelet a nitnendonak :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...