Resident Evil 7 - rémisztő pillanatok a Baker-házból

  • Írta: Shifty
  • 2016. december 1.
  • Videó
Link másolása
Egyre jobban közeledünk a Baker-család rejtélyekkel teli kúriájában játszódó Resident Evil 7 megjelenéséhez, így a Capcom is időszerűnek látta, hogy tartalmas ízelítőt mutasson a játékból az újságíróknak.

A többórás tesztkör során pedig új jeleneteket is lehetett rögzíteni, így a mindenki számára kipróbálható demók után a lenti videók nyomokban vadonatúj pillanatokat is tartalmaznak. Átfedések akadnak, de azért érdemes mindhárom felvételbe belelesni, hiszen rémisztő pillanatokban egyikben sem szenved hiányt.

Az új rész 2017. január 24-én jelenik meg PC-re Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Utóbbi tulajdonosai VR-támogatást is kapnak. A játék európai gyűjtői kiadása pedig így néz majd ki.


13.
13.
Gykrizsi
Szándékosan játszanak vele ilyen lagymatagul, vagy a játék ilyen béna. A fegyverhasználat is fura. Én elismerem, hogy újítani akartak, meg kicsit meglovagolni a PT-t, de ez így elég gyengusz egyenlőre. Hát majd meglátjuk.
12.
12.
Mortis
jobb volna ez Texasi láncfűrészes játékként
11.
11.
guba800
Legyen ez inkább silent hill
10.
10.
GAMEROD
Jobb lett volna ha nem számozott rész lenne, hanem csak egy mellékszál, mert elég gyenge eresztésnek tűnik egy számozott részhez képest. Igaz szép a grafika valamilyen szinten, viszont a ház belseje nem valami nagy durranás. Olyan jellegtelen az egész, összevissza helyiségekkel, nem éri fel a Spencer ház és az RPD rendőrörs szintjét. Mondjuk az utóbbi se volt valami hihető mert egy darab WC, vagy mosdó nem volt az épületben nem mintha létszükséglet lenne egy játékban de azért a hihetőségnek is meg kéne adni a módját.
9.
9.
PS4jacksony
A videókon nekem tényleg unalmas és nem adja a Resident evil Feillinget...

Lehet velem van a baj...
8.
8.
Dízel
Jó ez, bár latszik a hatalmas nyúlás a Silent hills - P.T.-től. Ők nem tudták megcsinalni, így a konami megcsinalta resident evil mintára. Jól megláttak ebben a potencialt és megcsinaltak, nincs ezzel baj, de azért nagyon sajnalom a P.T.-t azért kojima és del toro + daryl hatalmasat alkothatott volna. szvsz nem véletlen lett lefújva a dolog. iszonyat nagy hypeja volt a neten...
7.
7.
DON GONDOCS
Mondjon bárki bármit, inkább ez mint egy 6 rész szintű középszar akció orgia. Inkább legyen rövid, de az legyen feszült és tartalmas.
5.
5.
Vigohouse
Ennek a játéknak bármi lehetne a címe,mert nem sok köze van eddig a resident evil-höz. :(
4.
4.
#3: Mondhatnak amit akarnak a bertollnokok, sajat magam kell hogy lassam...
3.
3.
Tokodboy
Aki kételkedik a játékban annak ajánlom az eurogamer cikkét, ahol 5 órát játszottak a játékkal és az mondták, hogy ennél Resident Evilebb játékkal már vagy egy évtizede nem játszottak.....
2.
2.
Fulár
Biztosan velem van a baj de ez szerintem még mindig egy rakás szar.Számomra ez egy kicsit sem Resident Evil!(nekem már a 6-os sem nagyon volt az)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...