Steep - befutott a launch trailer

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 1.
  • Videó
Link másolása
Az Alpok hófödte hegyei csak arra várnak, hogy néhány kifejezetten veszélyes sportot űzz rajtuk. Pénteken jelenik meg a Ubisoft teljesen új címe, a Steep - három új videóval hangolódunk a premierre.

A szabad stílusú síelés, a snowboardozás, a wingsuitozás és a siklóernyőzés szerelmesei végre egyetlen játékban találhatják meg számításukat. A Steep valósághű környezetben kínál közösségi élményt, ha ügyesen trükközöl, még tapasztaltabb leszel, a hírneved is növekszik, megszerzett pénzből pedig új cuccokat vásárolhatsz karakterednek.

Íme, a launch trailer:

Természetesen szezonbérletet is válthatunk a játékhoz, amellyel három DLC-hez férhetünk hozzá. A Winter Fest Pack a szánkózásra és az új kihívásokra koncentrál, az Extreme Pack  három új sportággal bővíti a felhozatalt - ezek a rocket wing, a bázisugrás és a speed gliding. Az Adrenaline Packban három egyedi éjszakai kihívás vár ránk, és persze egy rakás új ruha, deszka és wingsuit is.

A Season Pass birtokosai bónuszként 10 ezer ingame kreditet, 10 helikopterjegyet és egy új ruhára is szert tesznek.

Így fest a játék PC-n 4K felbontással 60fps-ben:

A játék holnap, azaz december 2-án landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

1.
1.
PaprikaJancsi
Szerintem az ilyen launch trailerek nem valami hatásosak, pörgősnek és látványosnak kell lennie, hogy meghozza az ember kedvét. Ez így inkább csak unalmas volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...