Battlefield 1 - ilyen lesz az új pálya

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 9.
  • Teaser
Link másolása
Jövő héten élesedik az előrendelők számára a Battlefield 1 első plusz pályája, a Giant's Shadow. A térképet ingyenesen tölthetitek majd le, a most következő előzetesből pedig az is kiderül, hogy mire számíthattok.

A DICE ezúttal is egy ingyenes kiegészítővel vezeti fel az aktuális slágercíme pályacsomagjait, a Battlefield 1 (teszt) a Giant's Shadow című térképpel örvendezteti meg a játékosokat karácsony előtt.

A Franciaországban játszódó pálya a közepén elterülő léghajóroncsról kapta a nevét, egyébként pedig a jól ismert páncélozott vonat tölti be a Behemót szerepét. Használhatunk rajta lovakat és repülőgépeket is, és ahogy a fenti teaserből kitűnik, egy új fegyver is jár hozzá.

A Giant's Shadow december 13-án élesedik, első körben a játék előrendelői csaphatnak le rá. A többiek december 20-tól eshetnek neki.

Bónusztartalom: Conan O'Brien Terry Crew társaságában nyüstöli a játékot. Fergeteges!

4.
4.
vanpear
#2: A deluxe-osok is előbb kapják.
3.
3.
ollie92
#1: Igen, december 13-án csak a PREMIUM előfizetők szedhetik, 20-ától lesz elérhető a többinek. Habár faszság, mert legalább az előrendelők + DELUXosok is megkaphatnák hamarabb, legalább ezt az 1 pályát....
2.
2.
Machiavelli
Félig-meddig off, de elképesztő, hogy mekkora pályákat/világokat létre tudnak hozni. Ráadásul ezek olyan részletességűek, hogy már a hideg rázza az embert néha. Vegyük csak az Assassin's Creed Párizsát, vagy a Battlefield 1 multis pályáit. Mindig csak ámulok, hogy milyen szép/hangulatos egy-egy pálya. Kíváncsi vagyok, mi lesz mondjuk 10 év múlva.
1.
1.
Thor Vath
Én úgy tudom, hogy nem az előrendelők szedhetik először, hanem a prémiumosok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...