CoD: Infinite Warfare - januárban jön az első DLC

  • Írta: Shifty
  • 2016. december 21.
  • Letöltés
Link másolása
Az Activision és az Infinity Ward megerősítette, hogy január végén debütál a Call of Duty: Infinite Warfare első letölthető kiegészítése, a Sabotage. A csomag négy új térképet és egy új Zombies-fejezetet fog tartalmazni.

Az Actvision hivatalosan is megerősítette, hogy a Call of Duty: Infinite Warfare (teszt) első kiegészítése, a Sabotage 2017. január 31-én mutatkozik be.

A Sonyval kötött megállapodás értelmében ezúttal is PlayStation 4-en lesz először elérhető a DLC, hogy aztán egy hónappal később PC-n és Xbox One-on is bezsebelhető legyen a négy új térképet és egy vadonatúj Zombies-fejezetet tartalmazó csomag.

Ez utóbbi egyébként elhagyja a '80-as évek neonfényében úszó világát és ugrik egyet az időben. A Rave in the Redwoods fejezet a '90-es években fog játszódni és az ígéretek szerint egy sötét és ijesztő horrorjáték hangulatával bír majd.

9.
9.
shatterhand
Must have. Kiraly lesz ez is.
8.
8.
Falcon
Ezt nem értem, minden évben egy biztos vétel volt a cod! 2 ezer oràm van a multiban ps3 korszakbol ....... de ez is borzalmas, ronda , kicsi pàlyákkal , kirugnék minden embert akki ezt elkövette
5.
5.
maktub
Tetszetősek az új térképek, de így első blikkre a zombis helyszín Péntek 13.-át idéző atmoszféráját ez a raveparty-baromság teljesen hazavágja.
4.
4.
Jhonyy
miert is eroltetik ezt a sz@rt nem tudom,de tenyleg nem eri meg az arat a call of dutty infinity...csinalhattak volna jobb jatekot is...szenyen activision..
3.
3.
Beniciodeltoro
mw2 remastered, mw3 remastered, BO1 remastered, BO2 remastered, Ghost remastered ps4 pro-ra, ezt tojja a Mikulás nektek gyermekek a jövőben.
2.
2.
ollie92
"We´ve been listening to your feedback..."

Ja azért adnak ki évről évre ugra-bugra, falon futkosó, elavult enginnel futó, szarul optimalizált játékot. Meghát az MWR is csak akkor játszhatsz, ha megveszed az IW spéci kiadását. SHAME ! SHAME! SHAME !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...