Sniper Elite 4 - ismerd meg a főhőst!

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 23.
  • Videó
Link másolása
Karl Fairbune már ismerős lehet, ha játszottál korábban Sniper Elite-játékkal. A különleges küldetésekre vállalkozó ügynököt irányítjuk a negyedik részben is, vele ismerkedhetünk meg a játék legújabb előzetesében.

Karl Fairbune egyike a szövetségesek egyik leghatékonyabb szervezetének, a különleges hadműveletekre szakosodott SOE-nek. A fickó roppant kitartó, könyörtelenül és halálos pontossággal csap le az ellenségre.

Fairbune apja egy brit katona volt, aki szintén mesterlövészként szolgált. A család azonban Amerikában telepedett le, amikor Karl még gyerek volt - ez magyarázza amerikai akcentusát.

A Sniper Elite 4 február 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

7.
7.
DON GONDOCS
Szerintem mai napig az egyik legjobb sniperes és tps, játék a kategóriájában. A sebzési rendszer egyértelműen a játék erőssége és a grafikája is meglehetősen részeletes, korához képest. Az AI valóban produkál furcsaságokat, de melyikbe nem.
5.
5.
Mortis
hihetetlen, hogy a fejlesztők megélnek ebből. hogyha még mindig ugyanannyi ii. vh.-ás játék jelenne meg mint a 2000-es évek közepén, ez már a 3. részt sem élte volna meg.
3.
3.
joshfeed
Ismerd meg a főhőst! - Erwin König ja sajnos nem... :(
2.
2.
GODL1KE
Mondjuk egy izmosabb grafikai motor ráfért volna , de mindenképp várom.
1.
1.
Morzsi1
Én várom. Jó lesz ez...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...