Repülő járművek a Cyberpunk 2077-ben?

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 29.
  • Pletyka
Link másolása
Egy NeoGAF-tagnak feltűnt, hogy a CD Projekt RED olyan munkatársat keres a stúdió varsói irodájába, aki ért a repülő járművek programozásához. Minden jel szerint ilyen futurisztikus járműveket vezethetünk a Cyberpunk 2077-ben.

A NeoGAF egyik szemfüles fórumozója, Nirolak szúrta ki, hogy a CD Projekt RED honlapjára kitett állásajánlatok között elég árulkodó dolgok vannak. A stúdió olyan emberkét keres a cég varsói irodájába, aki jártas a vezethető repülő járművek programozásában, beleértve az ezzel kapcsolatos fizikát is.

Ez nyilvánvalóan remek hír, elvégre egy olyan potenciális fícsörre utal, amiről eddig még nem tettek említést a fejlesztők. Ha ez igaz, a Cyberpunk 2077-ben futurisztikus repülő járművekkel járhatjuk a szerepjáték világát, ami a témát tekintve nagyon is elképzelhető.

A csapat emellett játékmenet designert is keres a krakkói irodába. Ez a részleg 2013-ban alakult, jelenleg 30 főt foglalkoztat, és szorosan együttműködik a varsói stúdióval. Minden jel szerint a CD Projekt RED folyamatosan bővíti létszámát, ahogy a Cyberpunk 2077 munkálatai  egyre több erőforrást igényelnek.

Ez lesz a fejlesztő eddigi legnagyobb projektje, amin már most több ember dolgozik, mint annak idején a The Witcher 3: Wild Hunton.

23.
23.
user101
Érdekes, talán én vagyok az egyetlen akinek jobban tetszett a Witcher első része. Számomra a második a kidolgozottsága és látványos fejlődése ellenére is kevésbé tetszik, mint az előd ! :(

Az első számomra egy csodálatos "mese" egy egyéni és egyedi világgal, érződik rajta valami keleties, amatőr báj, varázs, lélek: amitől egyedi a piacon. A Második részből ez mind kiveszett és egy tipikus, professzionális ipari termékké avanzsált, lélek nélkül. Pont olyan, amilyen minden más "profi" RPG és már azzal emelkedik ki a sorból...

A harmadik rész meg már annyira profi, ipari termék... hogy nagyon. Félreértés elkerülése végett: fantasztikus, de már messze nincs meg benne az a varázs ami az elsőben igen.
22.
22.
GAMEROD
#8: Engem sem érdekelt a Witcher3, de még maga a műfaj sem, azt sem tudtam mi az, de kaptam ingyen videokártya mellé, kipróbáltam utána le se tudtam tenni. Nem sok olyan játék van amibe annyira bele tudok merülni hogy szinte az egészség rovására megy, de a Witcher olyan volt.
21.
21.
GAMEROD
Szerintem nem éri meg ez a játék ezt a felhajtást és ezt a költséget amit már beletoltak. Rá összpontosította a CD Projekt minden erőforrását, inkább a csapat másik felét hagyni kellett volna hogy dobjanak ki új Witcher kiegészítőt.
20.
20.
hedzsooo
#11: Hát attól hogy neked nem jött be, elhiheted hogy még másoknak meg igen, nem véletlenül zsebelt is be jópár díjat.

A Witcher 1. + 2. része sem volt összecsapva, de látszik h tud tovább fejlődni a stúdió folyamatosan. Ezért aztán igen, vannak rajongói és azok a bizalmat meg is adájk a CD Projekt RED játék fejlesztőinek.

Nem támadtunk le de hát ugye magadból indultál ki csupán, így nekünk kellett felhomályosítani. :)))
19.
19.
hedzsooo
#8: Azért az alapvető fogalmakkal legyünk már tisztában, aztán írjunk kommentbe.

Az, hogy téged nem érdekel a Witcher, na az 1 szubjektív dolog.
Viszont ha tárgyilagosak szeretnénk maradni, a tényeket vesszük csak alapul, akkor a Witcher még mindig 1 piszkosul jól sikerül játék cím. Mindegyik része, tőled függetlenül.
18.
18.
KőbányaKispest
#17: Hát na kinek mi. Neked tetszett, nekem nem. De benne van a mondatodban, hogy "volt".

A 2. rész nekem tetszett, de nem itélem el azt a játékost, aki a harcrendszere, a bugyuta karakter mozgása, vagy a lassú sztori miatt nincs a kedvencei között.
17.
17.
Juha
#15: Bocs, de a W1 qva jó játék volt, mert egy kicsit újítani a ritmikus harcrendszerrel, ez nem mindenkinek jött be.

A 2.rész pedig végképp nem tudom, hogy miképpen kerülhet a "nemkurvajó" kategóriába, max ha valaki nem szereti a stílust. ARPG-k közt anno nem találhattál jobbat (még a Dragon Age sem), ha kicsit is agyalni akartál azon, hogy most akkor ez meg ez jó/gonosz, itt van sok-sok "szürke".

A játékok végre eljutottak arra a szintre, hogy úgy érezd át a történetet, mintha könyvben olvasnád, ehhez ad hozzá kicsit a választási lehetőség. Na ebben kiemelkedő a Witcher-széria. SZERINTEM!
15.
15.
KőbányaKispest
De most az, hogy többen dolgoznak rajta, következetesen nem egyenlő azzal ,hogy jobb is lesz a játék. Sőt, minnél többen vannak, néha rosszabb, mert annál többen ugatnak bele, többen okoskodnak, többfele kell figyelni. Maximum jobban haladnak.

De a Project Rednek volt a Witcher 3 mint tényleg jó játék de ezen kivül mire a nagy istenités? A Witcher 2 finoman fogalmazva sem volt kurva jó game az 1 meg pláne.
14.
14.
Chrysh
#2: Én egyetértek veled, hiába a CD Projekt Red, hiába a ritkán használt cyberpunk téma, erről a játékról még csak egy elhintett teaser trailert láttunk. Attól, hogy repülő autók is lesznek a játékban, attól még nem kell feltétlen leborulni a CDPR lábai előtt, hisz még semmi egyéb infó nincs.
12.
12.
Red-E-Kamp Van
#11: Rendben, akkor segítek 1-2, a második válaszodban feltett kérdésedre kitalálni valamit. Legközelebb ugyanezen a gondolatmeneten már több elképzelésed lesz, hogy ki mit, miért tesz és talán el tudsz vonatkoztatni csupán önmagad nézetétől.
Először is gondolhattad a lóra ülős mondatból, hogy bizony mire utal és abból kifolyólag már megelőlegezte a bizalmat, ahogy mások is rávilágítottak.
Erre pedig bármilyen érvnek mondható, vitát sem érdemlő reakciód lesz, gondolj most a 11. hozzászólásod utolsó sorára.
Második oka, amiért várhatja ezt a játékot nyilván a témaválasztásából fakad.
Mert még ha akad is hébe-hóba cyberpunk világban játszódó játék, az első gondolatmenetemből megint csak oda kanyarodunk, hogy azt nem feltétlenül a sikátorokba zárt sétafika és a futurisztikus épületek helyenként megszórt neondíszek bámulásában fog kimerülni.
Ez utóbbi lehetőségemet nem tudom betonlábakra helyezni, mert nem vagyok otthon a cyberpunk témában és sejtem, hogy azért e fikció behatóbb ismerői feltudnak mutatni valahány példaértéknek valót.Személy szerint a felújított Syndicate és az ugyancsak újabb Deus Exekből indulok ki elsősorban. de még van néhány játék, amiben megtalálhatóak ezek az irányvonalak és ugyancsak nem mondható teljességgel kielégítőnek.
Kiindulva tehát a korábbi megoldásaikból a fejlesztőknek, a meglepődés enyhe kifejezés lenne, ha nem villantanának valamit. Viszont ahogy ez a hír is közli, szeretnének villantani valamit.

Annyit azért melléd is állok, hogy engem sem érdekel ez a játék igazán, de mégis megértettem hogy ő várja és miért várja.
Remélem segítettem.




11.
11.
KeXxX
LOL. Ennyi letámadást. Csak azért írtam ezt mert konkrétan ez az igazság. Nekem egyáltalán nem jött be a Witcher. Többször neki álltam, meg is vettem, de már bánom is. Nem lehet mindenkinek egyforma ízlése..
10.
10.
Rakottkrumpli
Csak ne úgy legyen méltó a fejlesztőinek a nevére,, mint a The last guardian...
8.
8.
giga321
#3: Az most szubjektív mert pl engem annyira érdekel a witcher, hogy semennyire. Lehet felőlem az évezred játéka is ha nem érdekel.
Viszont a 77-et én is kimondhatatlanul várom. Hiánycikk egy jó openworld cyberpunk
5.
5.
hedzsooo
#2: Hát öregem, értjük h mire gondolsz + a te kommentednek is van valóban helye éppenséggel olykor de hogy nem itt + nem most, az tuti.

Ez van, mikor vki csak gondolkodás nélkül, reflexből benyom vmit, mert úgy trendi, mások is ez szokták csinálni hasonló esetekben címmel...
4.
4.
azureknight0715
#2: Ezt ugye nem gondolod komolyan?:D Witcher készitőitől ami az év játéka lett és nem tudom hány díjat zsebelt be? Az év játékfejlesztő cégétől? Már most többen dolgoznak rajta mint a witcher 3-on ami több esetben is majdnem hogy tökéletes volt? Hát ezért várja ahogy énis :D
3.
3.
Nicodemus
En is veszettul varom. Hogy miert? Mert cyberpunk fan vagyok es a CDProject Red korunk egyik legjobb fejleszto csapata.A Witcher 3 is valami elkepesztoen jo volt, ez pedig szerintem meg nagyobbat fog szolni. Mar remegve varom az elso gameplay videot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...