Horizon: Zero Dawn - meglovagolhatjuk a robotokat

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 21.
  • Videó
Link másolása
Javában zajlik a tajvani Taipei Game Show, ahol a Sony friss képsorokat mutatott a Guerrilla Games nyitott világú akciójátékáról. Ezenkívül pár fontos információt is megtudtunk Aloy társairól, akiket magával vihet a küldetésekre.

Az idei év egyik legelső játékexpója zajlik éppen Tajvanon. A Taipei Game Show-n kint volt a Sony is, ahol a Horizon: Zero Dawn aktuális verzióját demózták. A fejlesztők művészeti igazgatója, Roy Postma és a producer, Samrat Sharma válaszolt is a jelenlévők kérdéseire.

Ebből tudjuk, hogy sok NPC lesz a Horizon világában, néhányuk esetenként csatlakozni is fog Aloyhoz. Néhány küldetést így többedmagunkkal teljesíthetünk, a társak a harcból is kiveszik a részüket, de páran saját missziót is adnak.

A játékosok meglovagolhatják a robotokat is, és Postma nem zárta ki annak lehetőségét sem, hogy ezek között repülő példányok is lesznek. Az úriember azt is elárulta, hogy a kezdetektől fogva női főhősben gondolkodtak, nem csupán a mai trendeknek akarnak megfelelni.

A Horizon: Zero Dawn március 1-jén jelenik meg PS4-re.

14.
14.
KopyAti
#10: Én nagyon! Élek halok a robotokért!
12.
12.
KRAT0S
11.
11.
user101
#10: Azért, mert ez egy robotdinós FarCry :)
10.
10.
Zoli0507
#9: Mièrt nincs? Mert azt ìrod? Attòl mèg van köze hozzà, nem is kevès. Az egyik közel fèlòràs gameplay videòban pèldàul faluròl falura ment a lànyka. A faluban lehetett fegyvert kèszìtettni vagy èppen venni, eladni...... vannak ugyanùgy felvehető küldetèsek amivel a falusiakon vagy csak 1-2szemèlyen segìthetsz.
Tovàbbà random küldetèsek amikkel a vilàgot jàrva talàlkozhatsz.......stbstb.
EZ EGY Witcher COPY!
Amivel az ègvilàgon semmi baj nincsen. Szemèlyes vèlemènyem az hogy sok fejlesztő kèszìthetne open world jàtèkot Witcher mintàra. Ezerszer jobban elvagyok ezzel mint az ilyen pàr òràs szarokkal.
( Csak a robotdìnòkon nem tudok napirendre tèrni. Tuti hogy megveszem, de nem tudom hogyan fogom bele èlni magam egy robotdino vilàgba)
9.
9.
KRAT0S
Semmi köze a szaros witcher vagy far cry-hoz! Mé' nem fogjátok fel?
7.
7.
Galdech
Nincs sok hátra. Remélem belenyomtak 100+ órát és akkor elleszek vele egész nyárig.
6.
6.
kamgecam
#4: A robotok nekem is soknak tünnek de attól még maga a játék az eddig látottakból lenyugozo!
5.
5.
KopyAti
Én viszont továbbra is nagyon várom!
4.
4.
zozo76hun
na ez sem lesz az en jatekom, witcher 3 robotokkal...
2.
2.
Darksiders84
Vártam és még várom is ezt a játékot de már nem úgy mint az elején valamiért sokat szeretnénk és reménykedünk talán a tetszős világa miatt egyedi de hogy valójában mennyire lesz szórakoztatóan játszható hosszútávra arra biztos sokan kíváncsiak vagyunk vásárlás előtt nagyon bizakodva. Vagy majd az új Zelda.....
1.
1.
kamgecam
Repülő járművek?Jöhet!Kíváncsi leszek hogy mekkora a map.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...