Ilyen lesz a PS3-as Need for Speed: Carbon

  • Írta: Daks
  • 2006. augusztus 15.
  • Képek
Link másolása
Mintha egy teljesen más játékot látnánk, olyan az új Need for Speed Playstation 3-as változata. Azt hiszem a Sony-nál tudnak valamit a srácok...
Mintha egy teljesen más játékot látnánk, olyan az új Need for Speed Playstation 3-as változata. Azt hiszem a Sony-nál tudnak valamit a srácok...

Ugrás a galériához

17.
17.
ps3
P3T1::::::::: köszönöm !!!

:)))))))))))))))))))))

16.
16.
ps3
valaki írja már le a PS3 technikai adatait!

--------- és hát ilyen teljesítmény mellett nem kéne csodálkozni,ezeken a képeken!Eleinte a fejlesztők úgy se használják ki a gép adta lehetőségeket(lásd:ps2),tehát számíthatunk ettől mégszebb képekre is a jövőben.
15.
15.
fojesz
Lehet lesz benne, a képekről sok minden nem derül ki. :)
14.
14.
majoros25
százszor jobb mint a Most Wantid grafikája és így most megnyugodhatok hogy lesz benn BMW ja igen PC-én is remélem ilyen gyönyörü lesz :) csak ne lenne ilyen este mindíg hát kár de azért így is gyönyörű :( :))

13.
13.
blackfire
A Grafika PS3!! ! Nekem PC kell! Különben meg szerintem és a PC Gurusok szerint, nem sokkal jobb a PC-s Carbon Grafikája, mint a Most Wanted. Carbon=Most Wanted éjjel. Hiába tagadjátok ez az igazság!
12.
12.
Daks
#15 sedios: ha nincs egetvero elteres jatek-jatek kozott 2-3 platformon, akkor általában az elsődleges platformba szoktunk csak felvenni egy címet, ezért van az, hogy a PC-s mappába kerültek a képek :)
11.
11.
PCmonster
én még ígyis aztmondom hogy PC 4ever!utállom a konzolokat!igaz van bennük jó(pl:hogy nemkell őket fejleszteni) de akkoris PC 4ever:)))))))

10.
10.
Maarcy
a legutolsó autó nagyon iserős :))
9.
9.
begbies
Hát szvsz a next gen verziók ugyanugy fognak kinézni de ezt ugyis az idő dönti majd el. Viszont ezekbe a képekbe nem láttunk semmi extrát...az autók eddigis ilyenek voltak pláne ilyen jó ksi beálitott szögeken(szerrintem még a current genes verziókba se sokkal roszabbak). Ha épp megy az elmosás effektus akkor meg nem látszik hogy milyen pixeles az út...ennyi
8.
8.
ATi0021
A Most Wanted folytatása lesz a Carbon. A Most Wanted azzal ért véget, hogy a BMW-t vissza szereztük és Cross üldözött minket majd Mia telefonált, hogy menjünk a régi hídhoz. Ott át kellett ugratni a hídon. Szerintem innen folytatódik majd a Carbon és ezért látjuk itt is ugyanazt a BMW-t.
7.
7.
pappi
Má bocs de ze a bömös a mw-ben is benn van mit keres a carbonban? Én terveztem egy x-box 360-at de szerintem karira meg lesz. Nemtom hogy az én gépemen hogy fog ki nézni de ha összejön a x-box akkor a 112cmes projektoros hd samsung tv-n jól fog mutatni de ha az x álom marad akkor eljáccok vele pc-n is...
6.
6.
Ca$h
Szerintem az X360-os és a PS3-as verzió tök ugyanolyanok lesznek. Persze csak akkor, ha mindkettőt HDTV-n nézi az ember ugyebár. A PC-s változat lehet hogy egy bika gépen olyan, mint a konzolosok, de az is biztos, hogy a 108centis plazma HDTV-vel nem veheti fel a versenyt egy 21colos monitor... ;)
5.
5.
TOM X
Ez pocsék!!! Nézzeket x360-nas NFS Carbon-ról képeket!

Sokkal szebb lesz x360-non!
4.
4.
ATi0021
Már bocsi, de a PC-s változat is így néz ki. A Most Wanted XBox 360 változatára is irogata a sok újság, hogy sokkal szebb, mint PC-n. De miután kipróbáltam az Xbox 360-as verziót rájöttem, hogy hazudtak az újságok. Szerintem itt is ez a helyzett. Egy erős gépen biztosan ugyan ilyen szép lesz.
2.
2.
DACANAL
Alfa 159 , Porse , 355 Z ja kicsit duvák! És ha nem lehet benne BMW.t tuncsizni akko nem veszem meg!!!!!!
2.
2.
Bladez
Hát szerintem így a pc-s is fog kinézni:PAz eddigi képek alapján ez derül ki.
1.
1.
FNorberto
Tényleg nagyon állat!!!De sztem a 360-asom is fog így kinézni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...