Mass Effect: Andromeda trailer - Ryder és csapata

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 26.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a tegnap beharangozott új Mass Effect: Andromeda-előzetes. Sajnos friss gameplayt nyomokban sem tartalmaz a trailer, de legalább találkozhatunk a szereplőkkel és megismerkedhetünk a történettel is.

A Mass Effect: Andromeda friss előzetese ezúttal Ryderre és csapatának tagjaira, a történetre és a játékbeli ellenfélre koncentrál, miközben némi romantikával igazán színessé sikerült tenni az összképet.

Emellett érkezett egy új eligazító videó is, amiben a két főhős, Scott és Sarah Ryder jut főszerephez, többek között Liam Kosta és Cora Harper társaságában.

A Mass Effect: Andromeda március 23-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Köszi, Moldren!

65.
65.
CitromH
Az írásaid egyébként rendkívüli módon kaotikusak. Próbáld meg rövidre fogni, akkor lehet jobban átjön mit is akarsz megértetni velünk, földi halandókkal.
Csak jótanács kedves AzÚr.
59.
59.
Shannaro
#57: Bocs 49-es. Elírtam.
57.
57.
fenor
#51: "A 48-as kommentben szintén jön az arrogancia...", ezt biztos nekem szántad?
55.
55.
Shannaro
52.
52.
Rakottkrumpli
Kedves 12 évesek! (vagy azon az agyi szinten élők) Az oldalon lehetőség van privát beszélgetést folytatni egymással. Nem lehetne ott megbeszélni, hogy ki mennyire intelligens és hogy kinek nagyobb az e-pénisze? Senki nem kíváncsi rátok és a gyerekes hisztitekre. Szerintem sokan megköszönnénk! Én jól szoktam néhány ilyen vitán szórakozni, néha még tanulni is lehet belőlük, de ami ezen az oldalon megy mostanában az már mélyen a szánalmas szint alatt található...
39.
39.
AfterLife
35.
35.
KőbányaKispest
A csajnak ugyanaz a szinkronja, mint aki a NFS trágyafos Most Wantedben felkonferálta az ultra kemény fámát.
33.
33.
ilovenancythompson
Mindenki nyugodjon lea pics@aba, jo jatek lesz nyugikaa :))
26.
26.
fenor
Nekem tetszik, amit eddig láttam és jó esély van rá, hogy meg is veszem, de azért pár tesztet és értékelést megvárok. Promóciók/Reklámok alapján vásárolni különben is badarság. Talán azért nincs túl tolva az egész, mert bíznak abban amit kiadnak és nem az előrendelőkön akarnak meggazdagodni, persze honnan tudhatnám, majd meglátjuk...
22.
22.
CitromH
Micsoda szinvonal van itt. Mintha nem lett volna egy cikk pont itt a gamekapcson valami olyasmiről szól, hogy:
https://www.gamekapocs.hu/hir/52797/mass_effect_andromeda_lesz_10_oras_probaverzio
15.
15.
ilovenancythompson
#14: ennyi. de mai elkényeztetett gémerpubuiknak soha semmi nem jó, vinnyognak
minta három napos pincsik hogy miér így meg úgy, okádás amit művelenek.
13.
13.
azureknight0715
Hát én szeretem a mass effect szériát, bár én még mindig a legelső részt tartom a legjobbnak. Ezzel nem tudom mi lesz, egyszerűen valamiért nem érdekel. A trailert látva ahogy kinéznek a karakterek meg végkép elvette a kedvem. Akárki akármit is mond de full gagyi az arc, tényleg oylan mint valami sims játékban. Én vártam volna legalább valami újítást e téren...
12.
12.
GAMEROD
Így van, nekem az az érzésem hogy közel sincs kész a játék, de majd minden kiderül márciusban. Jó lenne ismét csapatni a Mass Effect-el, a régi hangulat valamilyen szinten átjön a videóból, de a tartalom kevés, a látvány sem egy mai szint néhány jelenetnél de azt még elnézem, mert jobban adja az első rész retró érzését.
10.
10.
ilovenancythompson
8.
8.
KopyAti
Ha ugyanolyan az a baj, ha nem hasonlít rá, akkor meg az a baj! Ha van rajta sapka azért, ha nincs, akkor meg azért! Hihetetlenek vagytok! Ráadásul szinte Lóóóóóf@szt sem láttunk még a játékból.
3.
3.
Mortis
hát, nem dobtam hanyatt magam; közel sem érzem azt, mint az előző három rész előtt bármelyik megjelenésénél -bár közreműködhet, hogy öregedtem és cinikusabb lettem. az mondjuk biztos, hogy megvárom a GOTY-kiadást.
2.
2.
GAMEROD
Nem tudom, nekem rohadtul nem tetszik. Ilyen fapofa bugyuta és egyforma arckifejezések a Sims-ben talán jól mutatnak, ebben már kevésbé. Azért ennél már előrébb tart a technika a mimikai megvalósítás terén. A default szereplőkkel biztosan nem játszok majd, inkább megpróbálom ugyanazt a karaktert megcsinálni játék elején mint az eddigi részekben, persze ha lesz rá lehetőség. Mondjuk már a ME3-ban is gondot okozott ez, kezdetnek át se vitte az előző részekből megcsinált karaktert mert már ott is elrontottak valamit .Miután kijött a patch, mégcsak nem is hasonlított az általam készítettre.
1.
1.
Derivel
Jó napot kívánok, jegyeket kérem felmutatni a hype vonaton! Következő állomás a Pre-Order Station.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...