2,5 millió példánynál jár a Resident Evil 7

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 27.
  • Biznisz
Link másolása
A Capcom nem a tényleges eladási adatokat tette közzé, egyelőre csak azt árulta el, hogy a boltoknak hány példányban küldte szét a sorozat legújabb részét. Közben maga a franchise is mérföldkőhöz érkezett.

A Resident Evil 7 kedd óta kapható a boltokban, és 2,5 millió példányban terítette a Capcom. A tényleges eladási adatokat nem tette közzé a japán kiadó, azt ugyanakkor kijelenthetjük, hogy a cég láthatóan arra számít, összejön a korábban kommunikált terve, és március 31-ig (az aktuális üzleti év végéig) 4 millió kópia találhat gazdára a játékból.

A Resident Evil 7 demóját egyébként 7,15 millió játékos töltötte le, tehát lesz honnan érdeklődőket vadásznia a cégnek; ez a szám rekord a több mint húszéves sorozat történetében, eddig egy epizód demójára sem voltak ennyien kíváncsiak, ami jó előjel. A Capcom azt is megerősítette, hogy a Resident Evil-széria eladásai mára átlépték a 75 millió darabot.

34.
34.
crytek
#33: Humble Capcom bundle sokadikba ott lesz, kivárjuk
33.
33.
GAMEROD
Akkor ezért jelent meg ilyen hamar a virágboltban, pedig Denuvós volt. Most akartam fizukor megvenni, de így inkább teletankolom a kocsit. Ha esetleg tényleg bejön akkor majd rászánom magam.
25.
25.
DON GONDOCS
#13: Te szerintem nem hogy 10 percet nem játszottál, de nem is láttál a játékból mert egyikre se hasonlít felépítésben megvalósításban. Szerintem inkább ne erőltesd.
24.
24.
GAMEROD
#19: Egyáltalán nem arról volt szó hogy maguknak az indie játékok menetét lopta a Resident Evil 7, hanem magát a technikai megvalósítást. De ezt hiába magyarázza az ember olyanoknak akiknek nyitva felejtették a szülők a ketreces kiságyukat, ideszabadultak és osztják a frankót fél év tablet játék tapasztalattal.
22.
22.
Freed
#18: Nem azzal van a baj hogy debil vagy.Az a gond hogy magát a jatékot furcsa FPS köntösben látni a megszokott TPS helyett.Van akiknek a vevállt recept működött eddig.Ennyi...Remélem felfogta az agyad :-P
19.
19.
crytek
#16: De nagyon bírom ,hogy amikor bármilyen vita van hirtelen mindenki nálam lakik és nálam jobban tudja én mivel játszottam.. Komolyan meghazudtolsz? Szánalmas.

Outlast -et a a day warez végigjátzása óta szarozom az első pár percbe volt 2 jumpscare ami fasza azt onnan kuka (steam-en nem méltattam még az eredetit a végigjátszásra mert nem ér annyit)
Layers of Fear egynek elment de nagyon rövid és nem dobtam hanyatt magam.
Amnesia, Penumra még ösidökben toltam amikor kijöttek de amig bármi másból elmondok bármit ezek annyira jellemtelenek voltak számomra ,hogy nem is rémlik semmi belőlük.
18.
18.
Ra1D3n
#16: Cryteket kurvára nem bírom az oldalon, de azon ritka alkalmak egyike van, hogy neki kell igazat adnom. Az általad említett címek szerintem sincsenek a kanyarban sem a RE7-hez képest. Lehetne most itt hasonlítgatni mindent mindenhez, de tök fölösleges, mert ennyi erővel mondhatnám, hogy az outlast, amnesia és kb minden FPS nézetű játék egytől-egyig Wolf 3D koppintás, és tenném csupán csak azért, mert belsőnézetet használnak... Faszság...
17.
17.
GAMEROD
#15: Nem is akarok vele vitázni, csak a legnagyobb címeket soroltam fel, amiket tízmilliók játszanak.
16.
16.
GAMEROD
#14: Elég nehézkes a felfogásod, de ezt fogjuk az életkorra. Például az hogy egy ajtót úgy nyitsz ki ahogy akarsz, akár résnyire nem vágódik ki előtted, nem csukódik vissza mind az indie címekben volt látható először, és még most is ott látható. Pont a Capcom nem volt a mestere ezeknek az ajtókinyitásoknak, megoldották mind a 24 Resident Evil részben egy animációval aztán cső. Meg aztán az egyiket se játszottad ki a fent említett címek közül csak így zsigerből mondasz dolgokat. Ha nem lennének az általam felsorolt játékok akkor a Resident Evil 7 sem ilyen lenne arra mérget vehetsz.
15.
15.
Gykrizsi
#14: Nem a Resit akarom bántani, de mivel rosszabbak az előbb említett címek. Layerst nem játszottam, így nem nyilatkozok, de a többi igenis jó cím. A Resi is jónak tűnik, de attól ezek még igenis jó címek, és tényleg ezeket próbálta leutánozni.
14.
14.
crytek
#13: Nem az érdekel mire épül..nem jobbak a Resi 7nél... Pedig amiket írtál végigtoltam resi 7ből meg csak 1.5 órát láttam ,de már jobb.
13.
13.
GAMEROD
#12: Na jól van ne játsszad már az agyad, a vak is látja hogy ezeknek az alapjaira épül a játék egész felépítése kezeléstől kezdve az egész megvalósításig minden.
12.
12.
crytek
#11: Köszi elég is volt ezek valóban gyengék....
Most mondhatod a jókat amit említettél. Nos?
11.
11.
GAMEROD
#10: Outlast, Layers Of Fear, Amnesia, Penumra. Még valami?
10.
10.
crytek
#8: Mondj kérlek pár ilyen Ft-os indiet ami akár a cipőjét is vihetné ennek a Resi 7nek?
Komolyan érdekel...
Az indiegala csopotos vásárlás miatt tonnaszám a valódi Ft-os (nem tudom neked mennyi a Ft-os) cuccot és hidd el ha itt a kommentelők összeállnának komolyabb "játékokak" fosnánk gányolnánk össze mint a horror indiek 85%-a.....

Kedvenceim:

- megyek megyek megyek és vége ..kilépek nézem steamet játszott idő 13 perc TÍZENHÁROM PERC!!!! Az ilyenekért elkérnek teljes áron 10 eurokat (nem csoda hogy mindenki a bundlek legalján az indiegalán szerzik be a játékokat)
Rengeteg sok 20-30-40 perces Unity-s szarkupacok amiket kb botok szavaztak fel steamre ez 100000% ,de még hogy ezt a pár percet se birják ki bugok nélkül nevetséges.

Nos szóval várom a kemény címeidet..... Outlast nem ér mert az egy fos.
9.
9.
Darksiders84
#5: Én is tőlük néztem 2 fejezetet és meggyőzőt veszem is mondjuk nézném tovább de akkor nem marad meglepődés.
8.
8.
GAMEROD
Tudták ők jól, hogyha lemajmolják az indie horror játékokat kicsivel szebb grafikával és teljes áron akkor dőlni fog a lé. Egyébként semmivel nem ad több játékélményt egy pár forintos indie horrornál a grafikán kívül.
7.
7.
kopic
Megérdemli. Ha bírnám a horror témát akkor simán beneveznek én is rá.:/
6.
6.
McDuff
#5: Hát sajnos nem csak ők, fellépek Youtube-ra és 80% a különböző csatornák Resi végigjátszását tolja a képembe ami azért nagy kár, mert én ezt később be akarnám szerezni és most már felbasz, hogy szinte rám tukmálják, hogy nézzem csak azért mert megnéztem VR-nál meg Zsozénál az első 1 órát :D hát bujkálnom kell a Live streamek elől komolyan.
5.
5.
aordog
A TheVR srácoknak nézem a végigjátszást....megérdemli az elismerést a game!!!!!
4.
4.
Alen-san
már a demo alapján is ütős ez a játék úgyhogy tuti hogy beszerzem:)
3.
3.
McDuff
Már maga az is hogy DEMO-nak hívták könnyeket csalt a szemembe! Nem beta, nem alpha, nem kutyaf.sza, hanem demonak, mert az is volt és az ilyet annak is kell hívni!
2.
2.
KopyAti
Valamit érő demo sem nagyon volt mostanság, ezt leszámítva!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...