American McGee véleménye a next-gen gépekről

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A nagy játékfejlesztő guru, American McGee egy CVG-nek adott interjúban elmondta véleményét a mindenki által bálványozott next-gen gépekről. Nem semmi!
A nagy játékfejlesztő guru, American McGee egy CVG-nek adott interjúban elmondta véleményét a mindenki által bálványozott next-gen gépekről. Nem semmi!



A Kolléga Úr nemes egyszerűséggel a PlayStation 3-at és az Xbox 360-at "egyszerű processzor- és videókártya-frissítésnek" titulálta. Elmondása szerint az igazi következő generációs gép a Nintendo Wii lesz, mivel a Nintendo ténylegesen "a játékosok szívét próbálja megragadni", míg "a Microsoft és a Sony a nagyobb piaci részesedésért csak egymás gyilkolászásával foglalkozik."

A fenti idézeteknél semmi sem bizonyítja jobban: akadnak még olyan fejlesztők, akik nem a technikai fícsörökkel (kinézet, fizika, miegymás) próbálják kiszúrni a játékosok szemét, hanem valódi, izgalmas és többször újrajátszható produktummal igyekeznek előállni. A PC-re és Xbox-ra készülő Bad Day L.A. épp ilyen lesz. Chocho koma legalábbis ezt ígérte valami exklúzív előzetesben , itt a GK-n. :)
7.
7.
fojesz
6.
6.
kovik
Csak pártolni tudom az előttem írót, nekem is majdnem ugyanez a véleményem
5.
5.
wasaby44
American McGee az én eszemmel gndolkodik, teljesen igaza van! Csakis azzal kéne törődni (na jó, 97%-ban), hogy az élmény és az újrajátszhatóság legyen a lényeg! Ha én lennék Oleg Yavorvski(remélem jól írtam), akkor már rég a STALKER-t bökdösnétek a billentyűzetetekkel (de kula szó ez...)! Nemtom mért kellett az egész játékot átírni dX9-be, hiszen már akkor felfigyelt a világ, mikor elmondták a történetet, és persze a csernobili katasztrófáról szóló játékkörnyezetet...
4.
4.
InGen
Wii nem más mint a Sony PS2 Eyetoy, egy külön konzolként csomagolva.



LOL.
3.
3.
dezsiszabi
én is várom. jónak ígérkezik
2.
2.
Halfer
Pontosan ez az ami hiányzik a mai játékokból: "többször újrajátszható"ság.
1.
1.
dr3l
Majd kiderül! Jó lesz ez a bad day LA, én már várom! :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...