PC-re is megjelenik a Ni no Kuni II

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A fejlesztők szeretnék, ha minél több nyugati játékos kattanna rá a játékukra, és tesznek is az ügy érdekében. Tulajdonképpen ezért döntöttek úgy, hogy PC-re is elkészül a Ni no Kuni II.

A Level-5 bejelentette, hogy PS4 mellett PC-re is meg fog jelenni a Ni no Kuni II: Revenant Kingdom. Pontos dátummal továbbra sem szolgálhatunk, de az idei évre ígérik a premiert.

Ahogy azt a cég vezérigazgatója, Akihiro Hino elmondta a GameSpotnak adott interjúban, szeretnék, ha a nyugati játékosok közül minél többen játszanának majd a játékkal, a PC-s változat pedig ehhez ugródeszka. Emellett más fronton is tesznek az ügy érdekében a fejlesztők: a Ni no Kuni II egyszerre jelenik meg Japánban és nyugaton, megígérték, hogy odafigyelnek a fordításokra, és Hino elhintette, hogy "a játékmenetnek is ismerősnek kell lennie az összes játékos számára".

A játék bemutatkozó trailerét itt nézheted vissza!

4.
4.
KopyAti
#3: Mire akarod beszerezni az első részt? Mert nekem is kéne ps4-re!
3.
3.
RangerFox
Idén tervezem az első részét beszerezni, ez is jónak tűnik, jó hogy bővítik a platformlistát.
2.
2.
user101
Nagyon szimpatikus hozzáállás, tessék csak megtartani ezt a jó szokást! A trailerek alapján nagyon tetszik a világa és az egész játék. Most már csak egy Gravity Rush2 bejelentés kellene ( persze a 0 és a Detroit mellett ) és nagyon boldogok lennénk ! :D
1.
1.
Mortis
több ilyen japán játék kéne, a csecspáncélban szörnyeket irtó amazonokat felvonultató szemetek helyett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...