Fallout 4 - jön a PlayStation 4 Pro-támogatás

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 31.
  • Letöltés
Ugyan a Fallout 4-hez előreláthatólag több letölthető kiegészítés már nem érkezik, a Bethesda azért nem hanyagolja el a játékát. Jövő héten jön a következő frissítés, amitől sokkal szebb lesz a negyedik rész.

A Bethesda a saját oldalán jelentette be, hogy jövő héten érkezik a Fallout 4 következő nagy javítása. Az 1.9-es frissítés mindhárom platformon elérhető lesz, PlayStation 4-en és Xbox One-on pedig a modtámogatást is kibővíti többek között, de a konkrétumokat csak később osztja meg a kiadó.

Az viszont már biztos, hogy a sebtapasz jóvoltából a játék PlayStation 4 Pro-támogatást kap. Egyrészt a játékosok megkapják a natív 1440p felbontást, továbbá nagyobb látótávolság és pofásabb fényeffektek garantálják a szebb küllemet.

Emellett a PC-s rajongók se maradnak hoppon, a Bethesda ugyanis szintén jövő héten dobja ki a High-Resolution Texture Packet. Az ingyenesen elérhető, 58 GB-os csomag jóvoltából soha nem látott minőségben elevenedik majd meg a posztapokaliptikus Fallout-világ. Ez természetesen komolyabb vasat is igényel, így a következő követelményeknek kell megfelelni, ha szeretnénk feltenni a textúracsomagot:

  • OS: Windows 7, Windows 8, Windows 10 (64-bit)
  • CPU: Intel Core i7-5820K vagy jobb
  • Memória: 8 GB vagy több
  • VGA: NVIDIA GTX 1080 (8 GB) vagy AMD Radeon RX 480 (8 GB)


Készül a Fallout: New Vegas 2?

A Fraghero megbízható belső forrásra hivatkozva állítja, az idei E3-on mutatkozik be a következő Fallout-játék. A magazin úgy tudja, nem a fősorozat folytatódik, hanem a New Vegas kapja meg régóta várt második részét. A fejlesztést állítólag az Obsidian Entertainment végzi.

A Bethesda egyelőre nem foglalt állást, de a Fraghero legutóbb a Red Dead Redemption 2-ről és a The Last of Us-folytatásról is jóval a bejelentésük előtt számolt be.

Update! A Kotaku rákérdezett az Obsidiannál, a New Vegas 2-ről szóló pletyka kamu.

16.
16.
KopyAti
#15: Ha nem jön rá külön scorpio patch, akkor nem.
15.
15.
zozo76hun
#14: miert? nem javit a grafikan a scorpio ha xo game fut?
11.
11.
CitromH
Hi res texture? Hihetetlen. Ennek alapból benne kellett volna lennie, ha már az opció benne volt, amit hiába tekergettünk lowról ultrára ugyanolyan szarul nézett ki a játék.
6.
6.
Stranger
#4: "Egyrészt a játékosok megkapják a natív 1440p felbontást"
4.
4.
kamgecam
3.
3.
tyber16
A frame rate-t is növelni fogja ez a patch pro-n vagy csak a felbontás lesz nagyobb meg pár szebb effekt?
2.
2.
Stranger
Csak tudnám mi köze a proci használatnak a textúra minőséghez, hogy rögtön csúcs i7 kell. :D Konkrétan 0 FPS-t okoz a textúra minőség egy mai játékban, csak legyen elég VRAM. Amúgy durván hangzik a 58GB-os csomag.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...