Nintendo Switch - lopott gépek kerültek piacra

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 20.
  • Gyászhír
Link másolása
A kiotói vállalat szerint a múlt héten megjelent kicsomagolós videóban szereplő konzol egy lopott szállítmány része volt. Az amerikai forgalmazó néhány alkalmazottját gyanúsítják, az érintetteket már ki is rúgták.

A múlt héten tetőzött újra a Nintendo Switch-láz, miután egy NeoGAF-felhasználó közzétette az első kicsomagolós videót a konzolról. Hiphoptherobot akkor azt állította, hogy csak a szerencsések közé tartozik, mivel egy kiskereskedő tévedésből korábban szállította ki neki a megrendelt masinát.

Nos, a Nintendo az IGN-nek megerősítette, hogy a videón látható egység egy olyan szállítmányból származik, amit korábban elloptak, így néhány konzol idő előtt a piacra került. A tettesek az amerikai forgalmazó alkalmazottai voltak, akiket már azonosítottak is, munkaviszonyukat azonnal megszüntették, a hatóságok pedig megkezdték a felelősségre vonásukat.

Mindenesetre a szivárgásnak köszönhetően okosabbak lettünk a Nintendo Switch-csel kapcsolatban. Láthattuk a menüt mozgás közben, és kiderült az is, hogy a digitális vásárolásokat ezentúl a felhasználói fiókunkhoz kötik, nem pedig az adott géphez.

A Kotaku arról írt, hogy hiphoptherobot a készüléket visszaküldte a Nintendónak, két nappal a videó elkészítése után, állítólag nem tudott róla, hogy a konzol lopott volt. Az azonban felettébb gyanús, hogy az úriember időközben a Redditen szerette volna értékesíteni masináját.

5.
5.
dvs00
Ha fizetnének sem kellene ez a szemétrakás, ki a fasz képes ez ellopni ezt a szart bazmeg? (A cigányokat leszámítva)
4.
4.
LexerTheFirst
Szerintem az úriember,aki megkapta,azt hitte hogy hamar magas áron el fog kelni a Switch,még mielőtt kiadták volna az egész világon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...