Ilyen lesz az idézés a Divinity: Original Sin 2-ben

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 29.
  • Videó
Link másolása
Még a Kickstarter-kampány során a Larian Studios megszavaztatta a rajongókkal, hogy melyek azok a képességek, amiket szívesen viszontlátnának a Divinity: Original Sin 2-ben. Az idézés és a polimorf iskola nyert.

Folyamatosan bővül a jelenleg korai hozzáférésű státuszban leledző Divinity: Original Sin 2 a Steamen. A Larian csapata a játék Kickstarter-oldalán részletezte karakterünk új képességeit, melyek egy későbbi időpontban élesednek.

Az idézés más szerepjátékokból is ismerős lehet, különféle elementálokat teremthetünk vele. A A tűzlények természetesen megsüthetik az ellenséget, míg a vízelementálok ezt szépen megakadályozzák.

A Larian szerint a polimorf iskola bizonyult a legnépszerűbbnek a rajongói szavazás során. Ennek nyomán a játékosok különféle állatokká alakulhatnak, avagy felvehetik egy-egy fenevad egy adott tulajdonságát.

Például bikaszarvakat növeszthetünk, és ezzel felöklelhetjük az ellenséget, netán csápokkal ránthatjuk magunkhoz őket. Nem beszélve a kaméleonbőrről, amellyel szinte láthatatlanná válunk, de még szárnyakat is növeszthetünk!

A Divinity: Original Sin 2 végleges verziója még idén befut PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...