Tíz perc a Battalion 1944-ből

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 31.
  • Videó
Link másolása
Old-school második világháborús lövöldének szánják a Battalion 1944-et, és ez már az első gameplay videó alapján egyértelművé válik. Ha kedvelted a Call of Duty első két részét, mindenképp vess rá egy pillantást!

Szinte biztos, hogy visszatér a második világháborúba a Call of Duty, de az eléggé valószínűtlen, hogy a játékmenet is olyan lesz, mint hajdanán. A Battalion 1944 viszont épp arra megy rá, hogy old-school FPS-élményt hozzon második világháborús körítéssel - a Bulkhead ötlete hatalmasat futott a Kickstarteren, és a Square Enix is felfigyelt rá.

A játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik, íme, tíz perc belőle:

18.
18.
Lorthirash
#16: 2017 van elég ránézni erre a játékra ez egy 0 nem tudok rá jobb szót.
17.
17.
Lorthirash
#16: A cod2 és cod4 a maga idejében jó volt újítottak azért emlegetik még mindig.
Én jómagam is sokat játszottam velük. De ma már semmi kedvem hozzájuk mert már idejétmúltak és unalmasak. Az újabb codokkal pedig pont az a baj hogy kevés újítást hoztak (copy-paste), vagy nagyon messze elrugaszkodtak az alapoktól amit szerettünk.
Szívesebben játszok pl Battlefield 1-el vagy engem még érdekel most majd az új cod hátha kihoznak belőle valami jót így sok év után.
16.
16.
Cod hírek alatt a régimódi 2-4-ért sírnak az emberek, ahol csak a reflex volt. Utána meg ha valaki szeretne egy nagyon hasonlót, akkor mindenki lehúzza, mondván ez gagyi.
Érdekes felfogása van a mai játékosoknak, valahogy soha nem lehet nekik megfelelni és ez nagyon sok hír alatt megfigyelhető.
15.
15.
Lorthirash
#14: Én már a videót meguntam nézni köze nincs a cs-hez mert azt jó nézni de ez :)
14.
14.
Lorthirash
Hát nem tudom én szerintem ez olyan mint a cod2 nem igazán van különbség, a grafika is igen gyenge. ez a játék bukás lesz.
13.
13.
Rezsidémon
Oldschool? Második VH-s CS-nek tűnik, ugrálva lőnek benne ossze-vissza a videóban. Hát engem sajnos nem vonz, de mindenkinek jó jatekot majd
12.
12.
#8: Szerinted ezzel nincsenek tisztában? Normálisan felépítve egy kemény magot össze lehetne hozni, biztos van rá igény ha már kickstarteren is sikeresek voltak. Az alapvető bizalmat megkapták, most rajtuk áll minden.
10.
10.
ollie92
Jó úton haladnak, de mintha egy icipicit túl gyors lenne. A COD2-höz képest ez QUAKE szintű speed :D
8.
8.
Stranger
Egyetértek Yanez-el abban, hogy nem fog nagyot szólni. Volt már ilyen, fasza volt... de 10-15 éve... most már az arena shooterek árnyékából már ki kell lépni. Sajnálom, hogy ilyen játékok kapnak reflektorfényt.
7.
7.
Nem szerettem az említett játékokat, mégis ezt szívesen tolnám. Hangulatos múltidézés.
5.
5.
Yanez
#4: A jobb grafikára értettem azt a "minek"-et. Főleg hogy oldszkúl cuccról lenne szó.
4.
4.
Machiavelli
#3: Elnézést kérek, csak a Minek? Kérdéseddel nekem tökéletesen tisztává tetted azt, hogy szerinted erre nincs igény, de biztosan én értelmeztem félre.
3.
3.
Yanez
#2: Nem azt mondtam, hogy nincs rá ígény.
2.
2.
Machiavelli
#1: Ne légy ilyen ignoráns mások igényeivel szemben. Lehet, hogy valakiknek erre van szüksége. Persze, nyilvánvalóan nem ez fogja vezetni az eladási listáját, de ök is próbálnak lefedni egy piaci réteget ami egy ideje már éhezik egy ilyen játékra. Azt majd meglátjuk, hogy mennyi esélye lesz az "új" 2.vhs COD mellett. Mondjuk szerintem ott sem kell egetrengető újításokra számítani. Az a széria sem arról híres.
1.
1.
Yanez
Napjainkban egy ilyen "old-school" game már nem fog szólni nagyot. Semmi innováció, fapados mozgásanimáció, egyszóval uncsi. A graf még fejlődhet, de ahogyan azt kérdezni szokás: - Minek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...