GC 2006: Rush for the Bomb - az első képek

  • Írta: Daks
  • 2006. augusztus 23.
  • Képek
Link másolása
Sikerült bezsebelnünk az első képeket a magyar fejlesztésű Rush for Berlin kiegészítőjéből, mely a Rush for the Bomb címet kapta.

Sikerült bezsebelnünk az első képeket a magyar fejlesztésű Rush for Berlin kiegészítőjéből, mely a Rush for the Bomb címet kapta.

A cuccról egyelőre nem tudni sokat, de az már tuti, hogy még karácsony előtt kiadják a Stormregion-os arcok. Természetesen amint friss infókat hallunk, azonnal közzétesszük!

5.
5.
fojesz
DACANAL: Te nem vagyol normális. Hogy lenne Panzers-klón? A saját játékát koppintja egy fejlesztő? Jézus. Egyébként rájöhettél volna, hogy az igazi stratégia pont a Rush for Berlinben van (ahol egyébként lehet termelni egységet), mert ott kell vigyázni az egységekre, stb.
4.
4.
skiz0
dettó...mint szpiiit...

habár nekem a menü designja is tetszett :D :P
3.
3.
szpiiit
én már játszottam a RFB demóval de az intrón kívől nem nagyon nyerte el a tetszésemet ... amúgy ha nincs más játéknak nem rosz de a Panzer-t nem győzi le!!!!
2.
2.
DACANAL
Pusztán egy egyszerű Codname Panzer klon. Amugy nem lehet építkezni benne és így nincs is meg az igazi stratégia filling! A Warfront Turningpoint-ban visz. lesz épités atom sőt specko egységek is dőgivel! AKI JO VHS. STRAÉGIÁT AKAR AZ AZT VÁLASZTJA!
1.
1.
dr3l
hát az már biztos, hogy ütni fog...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...